Emre Akbaba, 500 Bin Euro'ya Adana Demirspor’a Transfer Oldu

kendisinin kalmasından yanaydım ama belli ki kendisi gitmek istemiş. Yapacak bir şey yok. Bu sene sözleşmesi bitiyor

muhtemelen sözleşmesi uzuyordur seneye bedava olacak çünkü. Emre akbaba gibi yerli başka takımda olsa 1.5 milyon euro falan alırdı şu piyasada

Büyük takım baskısını kaldıramayan küçük oyuncu. Güle güle.

Hiçbir şey yapacağı yoktu yine iyi oldu gittiği, Alanyada attığı gol sayısına bakılıp çok iyi oynadı sanılmıştı her zamanki gibi oysa gollerin yarısını 2 maçta atmıştı. Gol atmadığı her maç da kötü bir oyuncu Emre Akbaba.

Nice sövülecek oyuncular gördüm ama sen benim gözümde öyle değilsin. Yolun açık olsun.

Bonservisiyle gitse bu sefer ya, alacaklara karşılık falan, yoksa yine atar 10 gol başımıza bela olur.

Olmuyor bizde, olmayınca olmuyor işte

Almis mi kiralamis mi alanya

Olm elimizde turk kalmadi yav

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

İnanılır gibi değil aşırı geriye gitti futbolu ve çok sırıtıyordu bu sezon girdiği maçlarda. Vasat altında oynuyordu uzaması iyi olmuş

Almis mi kiralamis mi alanya

Olm elimizde turk kalmadi yav

KAP aciklamasi bekleniyor ama haberlere gore kiralik. Sozlesmesinin son senesi oldugu icinde sozlesmesini uzatmisik diyorlar.

Yolu açık olsun. İnşallah istediği gibi gider her şey.

Aga cok sacma is

Ustune bide turk kim kaldi yav

Defansta ve orta sahada yerli oyuncular var, bir nevi Hamza ve Baran icin de sans dogacak bu sayede. Ofansif anlamda Kerem ve Yunus haric yerli oyuncu kalmiyor.

Geri
Üst Alt