Emre Akbaba: “Daha tecrübeliyim, kendimi iyi hissediyorum”

Recep Buruk

❤️💛
Yönetici
Süper Moderatör
Emre Akbaba: “Daha tecrübeliyim, kendimi iyi hissediyorum”

Futbolcumuz Emre Akbaba, takımımızın Fiorentina ile oynadığı hazırlık maçının ardından yayıncı kuruluşa değerlendirmelerde bulundu.

Emre’nin açıklamaları şu şekilde:

“Çalışmaya borçluyum. Çünkü gerçekten çok ekstra çalışıyorum. Bunu da sahada görüyorum. Onun dışında özgüven de önemli. Şu an özgüvenim yerinde. Mental olarak kendimi hazır tutuyorum. Daha tecrübeliyim, kendimi iyi hissediyorum. Geçen döneme göre kendimi şu an daha iyi hissediyorum. Çok iyi bir kamp dönemi geçirdik. Özellikle ilk haftalar çok çalıştık, son maçlarda da bunun sonuçlarını aldık. İyi performanslar gösterdik. Yeni arkadaşlarımız da bize katkı sağlıyor hepsi çok yetenekli, çok iyi oyuncular. Seferovic ilk maçta da yol katkısı yapmıştı bu maçta da aynı şekilde bana da asist yaptı. Golleri atan da asist yapan da bir Emre Akbaba olmaya çalışıyorum. Geçen sene geçen senede kaldı. Yeni bir yapılanma var. Galatasaray’ın başarısı için çalışıyoruz.”

galatasaray.org

8+3 belası varken iyi yerlilere ihtiyacımız var. Emre sana büyük iş düşüyorz

Bu adam ölü haliyle bile bizi az daha şampiyon yapıyordu 1 sene önce. Her türlü gol bulan oyuncu değerlidir. En kötü çok iyi bir yedek olur ki bu formuyla kesilmesi de zor böyle oynamaya devam ettikçe.

Redmi 5 Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gönderildiğinde ya da giysin dendiğimde burada demiştim. İyi bir yerli oyuncu kaybettik diye üstüne skorer bir isim.

4-4-2 nin serbest gezen adamı olmalı bence.Gol arasın asıst yapsın.Hiç begenmezdim kendısını ama bu hazırlık maçlarının hepsini izledim muazzam oynuyor..Formayı hakettı kesınlıkle.

Berkayla takasta kullanilmalı.

Hadi hadi fazla tatava yapma vitaminsiz.
layık olduğunu yere alanya'ya gitte gençlerin önünü fazla tıkama

Seferovic ile cok sexy oynuyor

Adamın zekası ve yeteneği var ama geçen sene fiziksel olarak kötü olduğundan hepsi çöp olmuştu ama şimdi fiziği yerindeyse iş yapar takımda.

Önceki yıllarda Emre Kılınç ile karşılaştırılıp çok yerin dibine sokuldu. O da sinirlenip gitti. Ancak teni bir TD ile yeniden doğabilir.

Golde topu sağ ayağından sol ayağına aktarması topu köşeye yollaması ustacaydı.

Geri
Üst Alt