Emre Akbaba Sözleşme Uzatmayı Düşünmüyor

Bu is para pazarligina daha girmeden önü kapanmali.

GS işine yarayacagina inandigi oyuncu icin pazarlik yapmali. Emre akbaba gibi işe yaramayacak oyuncuya ben 100 bin lira bile vermem yillik, niye vereyim? Adam GS formasi giyecek çapta degil. Az para kabul ediyor diye niye ben o çapsızlığa razi olayim ki GS olarak?

Emre bence 1.5 million euro falan istiyordur (yani 14 million lira falan) bizimkilerde 10 milliyon liradan düsük rakam teklif etti. Muhtemelen aradaki büyük fark budur

Yunus sözleşme imzalamaya yanaşmadığı sezon , doğru düzgün şans vermemiştik.

Umarım devre arası transferinden sonra , forma yüzü görmek bu arkadaş.

Futbolculardaki bu kafayı anlamıyorum. Yedeğim oynayabileceğim bir yere gideyim. Kardeş çalış 11 ol aynı mevkii deki arkadşından daha iyisini yap o yedek otursun. Ha çalışıyorsun yine mi olmuyor o zaman Galatasaray formasını hemen çıkart mücadeleci bir yapın yoksa hazıra alışmışsan bu klüpte yedekte oturma.

Yildiz yasan yerden sonra okumayi biraktim
Bu bizim basının haberleri şişirme taktiği. Bakıyorsun birin adı geçiyor, daha önce ne duymuşuz ne biliyor. "Yıldız oyuncu Galatasaray'a yakın" başlığı atılıyor.
Sıradan bir oyuncu, bir haber yok.
"Yıldız oyuncu", "Flaş Gelişme", "Bomba transfer" vs vs.....
Her haber enlerde sunuluyor.....
Bir de yalan haber var;
Haberin başlığı:
"Yıldız oyuncunun yeni adresi belli oldu"
Sonra haberin detayını okuyorsun; "Oyuncu x kulübüne yakın" yazıyor. Hani "belli oldu" ydu?
Çok yalan ve sığ bir basınımız var maalesef.....

Bu haberden anladığım uzatmayı düşünüyor ama Belhanda gibi ederi kadar bir kontratı kabul etmiyor. Durum buysa değneklerini de alıp terk edebilir Florya'yı.

Geri
Üst Alt