Kubat Tokmakçı
10 Numara!
- 20 Haziran 2017
- 10.551
- 19.638
- 1.363
Bülent Ersoy müzük için ne ise kendisi burası için o dur
Önemli bir üye olduğunu düşünüyorum
Ve severim..
Önemli bir üye olduğunu düşünüyorum
Ve severim..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yoh amuğadanyal'a destek çıktığı gün benim için bitti kendisi.
?Yoh amuğa
Geçen yanılmıyorsam Teakan'a modumu rahat bırak diyordun. Ona istinaden yazdım.
İkna edici bir cevap değil sanırım banlanacaksın bu laubaliliğin yüzündenGeçen yanılmıyorsam Teakan'a modumu rahat bırak diyordun. Ona istinaden yazdım.
Admirle aram iyidir. Uza Behzt!!!İkna edici bir cevap değil sanırım banlanacaksın bu laubaliliğin yüzünden
Modlarıma kimse dokunamaz orası ayrı, kendisi aynı zamanda wonderkidimdi o ana dek.Geçen yanılmıyorsam Teakan'a modumu rahat bırak diyordun. Ona istinaden yazdım.
danyal'a destek çıktığı gün benim için bitti kendisi.
Serkan'a dayı çekmese iyi çocuk aslındaModlarıma kimse dokunamaz orası ayrı, kendisi aynı zamanda wonderkidimdi o ana dek.
Ben bilmem kötüdür demedim ama her yerde öyle yazıyorsun ben olsam banlardım kim olursa olsun. Başkası senden görür yapar önünü alamayız admine açık alanda saygı diyorum.Admirle aram iyidir. Uza Behzt!!!
Amacın ne Behzt? Sal peşimi!!!Ben bilmem kötüdür demedim ama her yerde öyle yazıyorsun ben olsam banlardım kim olursa olsun. Başkası senden görür yapar önünü alamayız admine açık alanda saygı diyorum.
danyal'a destek çıktığı gün benim için bitti kendisi.
Kolpayı bıraktanımıyorum ama iyi birine benziyor
city sevdasından derhal vazgeçmeli
En kaliteli mod @Onur Kara ya ders vermesi gerektiğini düşünüyorum.