- 10 Mart 2013
- 121.631
- 158.447
- 5.068
7 Eylülde yapalim bu işi ugur. emre belözoglunu anmaliyiz. bu formayla nice başarisi var. hata yapmiş olabilir o bizim evladimiz.
Gerek yok bence.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
7 Eylülde yapalim bu işi ugur. emre belözoglunu anmaliyiz. bu formayla nice başarisi var. hata yapmiş olabilir o bizim evladimiz.
Ilk mesaja öbür konudaki diyaloğun linki verilseydi daha anlamlı olabilirdi malum pek okuma, anlama kültürü yok, başlığı oku dal.
Gerçi Efe'nin istediği tepki de buydu sanırım. Burada bu nasıl konu, kilit, antu oldu, trolluk ce hakaret gırla giderken, öbür konuda, ne yapmış olursa olsun hizmet etti deniyor
-Tapatalk-
Ben Özgürüm... @35vincenzo 14 dk.
Galatasaray ilk Terim döneminde fenere 4-0 yenilmişti 6-0 değil, fikrin yoksa zikrin de olmasın küçük şikeci bjk'nin Rıza Çalımbay 'ı...
Aziz Üstel @aziz_ustell 13 dk.
@35vincenzo hemen ardından Ali Sami Yen'de, soyunma odasından çıkıp istifa etmişti. Faruk Süren "beraber geldik beraber gideriz." dedi.
Ben Özgürüm... @35vincenzo 12 dk.
@aziz_ustell aynen abi o maçtan sonra Terim'in arkasında durmuştu Faruk Süren ve ondan sonra başarılar ardı ardına gelmişti..
Aziz Üstel @aziz_ustell 11 dk.
@35vincenzo Ta 2000'e kadar ve bir sabah ansızın habersiz Fiorentina'ya gidiverdi.
Ben Özgürüm... @35vincenzo 8 dk.
@aziz_ustell milli takıma gidişini gördükten sonra fiorentina'ya ne şekilde gittiğini daha iyi anlıyorum.Galatasaray'ı bırakmak çok
kolaymış
Aziz Üstel @aziz_ustell 7 dk.
@35vincenzo öğle yemeğinde sözleşmesini uzatacaktık sabah tv'den öğrendik gittiğini.
Antu'da da GSCimbom'dan Enstantaneler diye konu varmıdır acaba.