Emre Belözoğlu Galatasaray'ımıza Emeklerin İçin Teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ilk mesaja öbür konudaki diyaloğun linki verilseydi daha anlamlı olabilirdi malum pek okuma, anlama kültürü yok, başlığı oku dal.

Gerçi Efe'nin istediği tepki de buydu sanırım. Burada bu nasıl konu, kilit, antu oldu, trolluk ce hakaret gırla giderken, öbür konuda, ne yapmış olursa olsun hizmet etti deniyor :)

-Tapatalk-

Ağzına, yüreğine sağlık...

Galatasaray'ımıza büyük hizmetleri olan birine sırf Fener'e gittiği için kızıyorsunuz ha.

:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

Ciddi olamazsin renkdas (ironi degilse)

Konu kilit ne hizmeti olmuş galatasaray olmasaydı çok sevdiği şikecilerde olmazdı

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben Özgürüm... ‏@35vincenzo 14 dk.

Galatasaray ilk Terim döneminde fenere 4-0 yenilmişti 6-0 değil, fikrin yoksa zikrin de olmasın küçük şikeci bjk'nin Rıza Çalımbay 'ı...

Aziz Üstel ‏@aziz_ustell 13 dk.

@35vincenzo hemen ardından Ali Sami Yen'de, soyunma odasından çıkıp istifa etmişti. Faruk Süren "beraber geldik beraber gideriz." dedi.

Ben Özgürüm... ‏@35vincenzo 12 dk.

@aziz_ustell aynen abi o maçtan sonra Terim'in arkasında durmuştu Faruk Süren ve ondan sonra başarılar ardı ardına gelmişti..

Aziz Üstel ‏@aziz_ustell 11 dk.

@35vincenzo Ta 2000'e kadar ve bir sabah ansızın habersiz Fiorentina'ya gidiverdi.

Ben Özgürüm... ‏@35vincenzo 8 dk.

@aziz_ustell milli takıma gidişini gördükten sonra fiorentina'ya ne şekilde gittiğini daha iyi anlıyorum.Galatasaray'ı bırakmak çok kolaymış

Aziz Üstel ‏@aziz_ustell 7 dk.

@35vincenzo öğle yemeğinde sözleşmesini uzatacaktık sabah tv'den öğrendik gittiğini.

yildonun best friendi de böyle bunun gibi

Fener'e gittiği için osla Topal falan da asılırdı :D Ama Emre'nin laflarına hareketlerine tepki var.

Konuyu taraftarın sesi bölümüne hangi yönetici arkadaşımız taşıdı sorabilirmiyim?

Hayır doğrusunu yaptı teşekkür ederim olması gereken buydu da, aynı özveriyi imparatorun doğum gününe de yaparsa sevinirim. Transfer forumunda imparatorun doğum günü kutlamaları saatlerdir dururken emrenin konusu 10 dakika dayanamadı...

Ben Özgürüm... ‏@35vincenzo 14 dk.

Galatasaray ilk Terim döneminde fenere 4-0 yenilmişti 6-0 değil, fikrin yoksa zikrin de olmasın küçük şikeci bjk'nin Rıza Çalımbay 'ı...

Aziz Üstel ‏@aziz_ustell 13 dk.

@35vincenzo hemen ardından Ali Sami Yen'de, soyunma odasından çıkıp istifa etmişti. Faruk Süren "beraber geldik beraber gideriz." dedi.

Ben Özgürüm... ‏@35vincenzo 12 dk.

@aziz_ustell aynen abi o maçtan sonra Terim'in arkasında durmuştu Faruk Süren ve ondan sonra başarılar ardı ardına gelmişti..

Aziz Üstel ‏@aziz_ustell 11 dk.

@35vincenzo Ta 2000'e kadar ve bir sabah ansızın habersiz Fiorentina'ya gidiverdi.

Ben Özgürüm... ‏@35vincenzo 8 dk.

@aziz_ustell milli takıma gidişini gördükten sonra fiorentina'ya ne şekilde gittiğini daha iyi anlıyorum.Galatasaray'ı bırakmak çok

kolaymış

Aziz Üstel ‏@aziz_ustell 7 dk.

@35vincenzo öğle yemeğinde sözleşmesini uzatacaktık sabah tv'den öğrendik gittiğini.

bu herifin satici oldugunu bir gün anlarlar. BUNU GS adam etti dicemde oldumu hayir.

Bu Emre denen herifin bizim bi zamanlar oyuncumuz olmasi bir Galatasaray li icin utanc verici bir durum, iyi futbolcu kotu futbolcu orasinda degilim, bunun yaptigi butun pislikler, cirkef hareketleri, irkcilik, rakiplerini kasti olarak sakatlamasi, hedef alan aciklamalari, rakip oyuncularina olan saygisizligini, hakemlere olan tehditleri vs vs....

Tesekkur degil, Allah B.... versin demek Galatasaray liya yakisan olandir..

Turk futbol tarihinin en pislik en antipatik oyuncusudur..

O herif Galatasaray'a teşekkür etsin.. Beleşe kaçtı gitti onu topçu yapan kulübe ne verdi de teşekkür edeceğiz.. Bugün hala futboldan ekmek yiyorsa bu bizim sayemizdedir..

İroninin oturma organıyla da yapılabileceğini görmüş olduk. Teşekkürler.

Antu'da da GSCimbom'dan Enstantaneler diye konu varmıdır acaba?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt