Emre Belözoğlu Galatasaray'ımıza Emeklerin İçin Teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ne diyosun ya kafan trilyon oldu heralde nerde görülmüş haysiyetsize teşekkür benim için volkan-emre adamlık sınıfında değildir

Burasi iyice antuya dönüştü.Bu cirkef herifin neyini tesekkur edecegiz.Gittiginde etmedigi laf kalmadi kulubumuze.

emre belözoglunun bizde olan başarilarini silebilirmisin silemezsiniz. teşekkür ediyorum emreme

tumer_metin_meloyu_yerden_yere_vurdu13968140340_h1144704.jpg

Arkadasi disariya alalim

baya bi kisi ironi oldugunu anlamiyor. Efe kardesimiz diyor ki: Terimi bu kadar seviyorsaniz Belezoglunu da o kadar sevin cunku ikisi de cok farkli degiller. Hizmetleri oldu ve sonra düsmanlarimizla arkadas oldular.

Ya hayır anlayamıyorum, biraz önce Fatih Terim konusunda büyük hizmetleri var diyerek saygı bekleyenler bırak saygıyı hakareti geçtim küfüre başlamışlar... Emekten bahsetmiyomuydunuz arkadaşlar?

Galatasaray'da 4 Süper Lig şampiyonluğu, 2 Türkiye Kupası şampiyonluğu, 1 UEFA Kupası

tamam işte Fatih Terim kadar emeği olmasa da bence azımsanacak bir emek değil.

Umarım demek istediğimi anlamışsınızdır. Ha konuyu uzatmak istesem sizin gibi bazı şeylere kulp takar konuyu uzatırım. Derim ki, Adam Türkiye'ye dönmek istediğinde Galatasaraya haber verdi. Fenerbahçe beni istiyor eğer isterseniz size geliyim diye biz istemediğimiz için adam profesyonel futbolcu olarak ekmek parasını kazanmak için Fenere gitti. Vsvs...

Fener neyse tüpçü de benim gözümde o! Benim kızdığım Galatasaraydan ayrılması değil, milli takıma gitmesi değil. Tüpçünün evine kahvaltıya gitmesi, tüpçüyle sarmaş dolaş olması. Anlayana ama nese...

Burda trollük işlerini artık efendiler mi yapıyor ? :)) Ayrıca ;

[media]https://www.youtube.com/watch?v=tlK42yGA_aY[/media]

Sanırım ironi yapmaya çalışmış ama becerememiş

Fatih Terim Doğum Günü konusunu okuyup buraya gecerseniz puzzle tamamlanir. Oradan gelen diyaloğun devamı.

-Tapatalk-

Emre'nin doğum gününde açsaydın 7 Eylül'de

ya ironi yapmasina kimse bisey demiyor zaten..ama bu tarz basliklardan pek hoslanilmadigini bilmesi lazim..

★☆★

Ben bu adama teşekkür falan etmem arkadaş o Galatasaray'a teşekkür etsin İnterlerde Newcastlelarda A.Madridlerde oynamasını sağlayan kulüp Galatasaray..

Ama arkadaş ne yaptı ? fenerin yolunu tuttu.

Kimse Mehmet Topal'a kızıyormu ? Hayır.

Bi düşünsün bakalım Galatasaray'lılar neden bu kadar nefret ediyor emreden

Irkçı,çirkef herif ..

Bu Dünyada para büyük ihtiyaç emre beleşoğlu paraya muhtaç ...

Ben bu adama teşekkür falan etmem arkadaş o Galatasaray'a teşekkür etsin Fiorentina,Milan,Türk Milli Takımında teknik direktörlük yapmasını sağlayan kulüp Galatasaray..

Ama arkadaş ne yaptı ? tüpçünün yolunu tuttu.

Kimse Mehmet Mustafa Denizli'ye kızıyor mu ? Hayır.

Bi düşünsün bakalım Galatasaray'lılar neden bu kadar nefret ediyor xxx

Bu Dünyada para büyük ihtiyaç xxx paraya muhtaç ..

Ilk mesaja öbür konudaki diyaloğun linki verilseydi daha anlamlı olabilirdi malum pek okuma, anlama kültürü yok, başlığı oku dal.

Gerçi Efe'nin istediği tepki de buydu sanırım. Burada bu nasıl konu, kilit, antu oldu, trolluk ce hakaret gırla giderken, öbür konuda, ne yapmış olursa olsun hizmet etti deniyor :)

-Tapatalk-

bu ırkçı İtalya'ya gittiğinde

Faruk Süren kendisini arayıp anlaşma imzala 5 milyon bonservis alalım yarısını da sana verelim dediğinde

yok başkanım ben tatil için italyadayım kimseyle anlaşmayacağım sonuna kadar G.Saraydayım

deyip ertesi gün İnterle anlaşma imzalayan

ırkçı çocuk katiline teşekkür başlıkları açılıyor forumda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt