Emre Belözoğlu: "Konuşursam çok ağır konuşurum"

ağır konuşurum derken ırkçılık yaparım mı demeye çalışmış bu beleş anca o şekilde konuşur çünkü

Galatasaray sayesinde adam olup sonradan Galatasaraya laf geçirmeyi marifet sayanlardan sadece biri.

Yanarak aci ceke ceke öleceksin bunu biliyorum sadece, muhtemelen araban kaza yapacak, alev alip aracin icinden cikamayacaksin. O atesin sicakligi derini yavas yavas eritecek, bagirmak istyeceksin bagiramayacaksin acidan. O 5 dakikan sana bir ömür gibi gelecek. Sen o arabada yanarken sikeci serefsizler haric tüm Türkiye zevkden dört köse olacak. Herkes senin arkandan söve söve ahirete ugurlayacak. Sonra tahtaliköye gideceksin, bu fani dünyada yaptiklarin sorgulanack ve yine yanacaksin, cehennemin en dip köselerine sokulucaksin. Aci cekeceksin serefsiz aci, öyle bir aci cekeceksin ki ömrü hayatina küfredip ben bu dünyaya niye geldim diyeceksin.

Ulan bu adam anasını bacısını seviyorsa ben de adam değilim, hergün hergün bi insan anasına küfrettirir mi ya, zerre adamlık yok ki..

Yanarak aci ceke ceke öleceksin bunu biliyorum sadece, muhtemelen araban kaza yapacak, alev alip aracin icinden cikamayacaksin. O atesin sicakligi derini yavas yavas eritecek, bagirmak istyeceksin bagiramayacaksin acidan. O 5 dakikan sana bir ömür gibi gelecek. Sen o arabada yanarken sikeci serefsizler haric tüm Türkiye zevkden dört köse olacak. Herkes senin arkandan söve söve ahirete ugurlayacak. Sonra tahtaliköye gideceksin, bu fani dünyada yaptiklarin sorgulanack ve yine yanacaksin, cehennemin en dip köselerine sokulucaksin. Aci cekeceksin serefsiz aci, öyle bir aci cekeceksin ki ömrü hayatina küfredip ben bu dünyaya niye geldim diyeceksin.

hocam okurken dört köşe oldum :D

Ulan size küfür etmekten çenem yoruldu artık mide bulandırıcı çirkef köpekler!

Buna şuan öyle bir küfür ederimki direk ihrac olurum.Degermi bunun gibi karaktersize.Ulan sabrında bir sonu var yanlız.

bu tosunda suç bulmuyorum. beyaz tv muhabiri gelip millet okadar şey yapiyor. senin en ufak bişeyin olay oluyor diye sordu. tosunda bu cevabi verdi. herife böyle yalakalik yaparsan bunu söyler.

Konusursam gorevden ayrilmak zorunda kalirim akilli ol yer armudu

tapatalk

Üstad yazını okurken "sadist miyim acaba" diye düşünmedim değil :)

bu tosunda suç bulmuyorum. beyaz tv muhabiri gelip millet okadar şey yapiyor. senin en ufak bişeyin olay oluyor diye sordu. tosunda bu cevabi verdi. herife böyle yalakalik yaparsan bunu söyler.

O Mustafa Çevik tosunu mu sordu? fb fanboy'u..

öyle bir aci cekeceksin ki ömrü hayatina küfredip ben bu dünyaya niye geldim diyeceksin.

Alıntı editlendi

Her ne kadar şahsi görüşüme göre bunları hak edecek nitelikte biri olsa da bunları dillendirmek bize yakışmaz, Allah'ından bulsun diyerek yolumuza bakalım bence

Halamın da bıyığı olsa amcam olurdu diyip iğrençleşmek istemiyorum şimdi.

BİRGÜN BİRYERDE SENİNLE KARŞILAŞALIM...NE OLURSUN.. YA... O YAPTIĞIN DAYILIKLAR SENİNLE TERİMİN KANIMIN SON DAMLASINA KADAR SAVAŞMAZSAM ŞEREFSİZİM... YILMAYACAĞIM ... O SURATINA ÇEKİÇLE ...NEYSE YA

Geri
Üst Alt