Emre Belözoğlu: "Konuşursam çok ağır konuşurum"

aziz babasida böyle konusuyor aynen

dün bir pozisyonda yere yatti keske sakatlansan dedim içimden

Toptan takım olarak uçak kazası geçirseler de keşke geberip gitseler TFF heyetiyle birlikte, ülkeye sorun oldu herifler terör sorunu gibi bunların sorunlarıyla uğraşıyoruz

ya ne sevmesi.düşün ki evladının üzerine yemin eden bir adam ve yapmış olduğu yemin yalan çıkan bir adam.kendi çıkarı ve menfaati için o günahsız,sabi yavrunun üzerine yemin etti.ya etmiş olduğu yemin tutsaydı da Allah korusun o günahsız yavrucağa bir şey olsaydı.demek ki üzülmeyecekti.üzülecek olan adam böyle bir şey yapar mı?sende anasından bacısından bahsediyorsun.

Merak ettim nedir o durum?

Bu herifin(çıbıklı tosun) psikolojik bozukluğu olduğuna hayatım üzerine bahse girerim,o derece eminim.Bunu görüpte destekleyen her kuştada kin ve pis duygular olup bunların da farkında olarak zevk alan sosyopatlar olduğunada hayatım üzerine bahse girerim..

Tiksiniyorum bu gericilerden..

ya bi küfredersem sayfalarca olacak.

Allah aşkına konuşun artık, konuşun da dünya alem görsün iki kelimeyi bir araya getiremeyen zavallılar olduğunuzu.

Merak ettim nedir o durum?

Bu herifin(çıbıklı tosun) psikolojik bozukluğu olduğuna hayatım üzerine bahse girerim,o derece eminim.Bunu görüpte destekleyen her kuştada kin ve pis duygular olup bunların da farkında olarak zevk alan sosyopatlar olduğunada hayatım üzerine bahse girerim..

Tiksiniyorum bu gericilerden..

şike davası kapsamında a.gücü oyuncusu kağan ile telefonla görüştüğü haberleri vardı.bu şahısta (!) çıkıp "çocuğumun üzerine yemin ederim ki yok böyle bir şey" demişti.ancak daha sonra tapelerden ortaya çıktı ki kendisi kağan ile telefon görüşmesi yapmış.olay budur yani.hatırlamayanlarda böylelikle hatırlamış olsun.

Daha bu konuşmadığın mı ? Sahada konuştuğun küfürler yetmedi mi ?

ya ne sevmesi.düşün ki evladının üzerine yemin eden bir adam ve yapmış olduğu yemin yalan çıkan bir adam.kendi çıkarı ve menfaati için o günahsız,sabi yavrunun üzerine yemin etti.ya etmiş olduğu yemin tutsaydı da Allah korusun o günahsız yavrucağa bir şey olsaydı.demek ki üzülmeyecekti.üzülecek olan adam böyle bir şey yapar mı?sende anasından bacısından bahsediyorsun.

bu yapmış olduğu konuşma;

[media]https://www.youtube.com/watch?v=5278AeUego8[/media]

bu da tapeler; Emre Belözoğlu Telefon Mesajları Vakası ~ Trabzonleaks - Bilinmeyen Gerçekler

YORUMSUZ!!!

Birde bizim adımızı ağzına almazmı haysiyetsiz dingil besmeleyle an Galatasaray'ın adını.

konuşacağın zaman haber verde analarımızı saklayalım be emre biliyoruz pek seviyorsun ana üzerinden konuşmayı ama sanada kızamıyorum coğu rezilliğin serbest olduğu şu muz cumhuriyetinde senin gibi karaktersizlerde serbest dolaşım hakkına sahip oluyor işte

The-OC-the-oc-1075395_1152_864.jpg

Ben kendimce bu pisliğin Galatasaray zamanını sildim kafamdan. Yoksa bunu düşündükçe utancımdan ne yapacağımı bilemiyorum. Şerefsiz pis herif.

Tapatalk

kewell-in-emre-ye-yaptigi-hareket_32844.jpg
keweel çözmüş olayı

Geri
Üst Alt