Mehmet Tastemir
10 Numara!
- 12 Ağustos 2009
- 19.350
- 5.335
- 2.308
aziz babasida böyle konusuyor aynen
dün bir pozisyonda yere yatti keske sakatlansan dedim içimden
dün bir pozisyonda yere yatti keske sakatlansan dedim içimden
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ya ne sevmesi.düşün ki evladının üzerine yemin eden bir adam ve yapmış olduğu yemin yalan çıkan bir adam.kendi çıkarı ve menfaati için o günahsız,sabi yavrunun üzerine yemin etti.ya etmiş olduğu yemin tutsaydı da Allah korusun o günahsız yavrucağa bir şey olsaydı.demek ki üzülmeyecekti.üzülecek olan adam böyle bir şey yapar mı?sende anasından bacısından bahsediyorsun.
Merak ettim nedir o durum?
Bu herifin(çıbıklı tosun) psikolojik bozukluğu olduğuna hayatım üzerine bahse girerim,o derece eminim.Bunu görüpte destekleyen her kuştada kin ve pis duygular olup bunların da farkında olarak zevk alan sosyopatlar olduğunada hayatım üzerine bahse girerim..
Tiksiniyorum bu gericilerden..
ya ne sevmesi.düşün ki evladının üzerine yemin eden bir adam ve yapmış olduğu yemin yalan çıkan bir adam.kendi çıkarı ve menfaati için o günahsız,sabi yavrunun üzerine yemin etti.ya etmiş olduğu yemin tutsaydı da Allah korusun o günahsız yavrucağa bir şey olsaydı.demek ki üzülmeyecekti.üzülecek olan adam böyle bir şey yapar mı?sende anasından bacısından bahsediyorsun.