Emre Belözoğlu: "Konuşursam çok ağır konuşurum"

Gökhan Sancak

~ Le père de Yağız ~
GalataSarayı Efendileri
emrebelozoglu640fenerbahce_b.jpg

Emre Belözoğlu, Gençlerbirliği galibiyetinin ardından açıklamalar yaptı.

“Konuşursam çok ağır konuşurum. Hiçbir kimseden çekinmiyorum. Ben de isterdim bazı şeylere hakim olmak, olmadı. Bize sövenlere karşı sabırlı olmak isterdim ama olmadı, 34 yaşındayım. Karşınızdakinin eli kolu bağlıyken bir şeyler yazmak, onun hakkında bir şeyler konuşmak normal. Şu an konuşamıyorum. Çünkü sorumluluklarım var.

Herkes sabah kalktığında bir kendine baksın sonra benim ahlakımı sorgulasın. Benim burada ismimden önce camia gelir, F.Bahçe takımının kaptanıyım. Çok konuşulacak şey var da susalım şimdi, konuşacağımız zamanlar gelecek.

Hakemlerin bazı hataları can yakacak derecede. Samimiyetinden şüphe etmemeye çalışıyorum. 17 sene oldu ama son maçlarda durum sıkıntılı. Biz her şeyin üstesinden gelip, rakip kim olursa olsun biz saha içinde birlik gösterip şampiyon olmamız gerekiyor. 10 puanlık avantajı kaybettik, tüm takım arkadaşlarım bunun bilincinde.”

Amkspor

Hiç böyle bir laf edeceğimi düşünmüyordum ama geber de kurtulalım be Emre.

Forum kuralları içerisinde yazabilecek birşeyim yok.Yazarsam ihraç falan olurum.

Volkan Demirel v.2

Allah belani versin.

Öldüğün gün üzülmeyeceğim , sabah ölüm haberini alsam yinede üzülmeyeceğim .

futbolculugu yakinda biter lakin yillarca yorumcu olarak basimiza bela olacak.

sotaya iki yıldır ana avrat sövüp ahlaktan bahsetmek:hopelessness:

Lütfen artık konuşunuz.İstirham ediyoruz konuşunuz.Pembe dizi gibi sürekli yarınlara atmayın bu konuşmalarınızı.

Baksin bir kendisine herkes. Ilk önce de sen. Şerefsizin önde gidenisin. It gibi oraya buraya saldırmayi biliyorsun hakemlere salya sumuk bağırıp itiraz etmeyi biliyorsun. Rakiplerine sert müdaheleler yapıyorsun. Oraya buraya durmadan küfür ediyorsun.

Sonra konuşursam ağır konuşurum diyorsun. Hadi lan ordan şebek.

umıt özat sahada ölumden döndugunde uzulmek gıbı bır hata yapmıştık sende aynı hatayı yapmıycaz.

Sevgili Modlarım,

şöyle bi saatliğine bi konu açıp da küfürü serbest braksanız diyorum. Lütfen. Bugünlük tek. Sadece bi saatliğine.

Gesendet von meinem GT-I9505 mit Tapatalk

Geri
Üst Alt