emre belözoğlu

Aynı şeyleri Sneijder,Muslera ve takımın geri kalanı içinde yazabilirim

Neden Selçuk inanılmaz değilmi. Sneijder geriye koşuyor oyuncu kovaliyor arkadan oyunu kuruyor. Aptal niye yapıyor ki? Azıcık Selçuk tan geri paslar Top kaptırma kaçak oynamayı öğrensin

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Ersun Yanal gelsin yanina Emre gelsin yardimciliga lider oluruz.

kaleye volkan sağ beke gökhan ı aldık mı fişek gibi takım oluruz ...

volkan, muslera'nın formsuzluğunda iyi bir seçenek olabilir.

caner topal gökhan sene sonu serbest ama çine falan giderler maaş bütçemiz düşeceğinden alamayız

Fatih Terim eger emre'yi avrupa sampiyonasina götürmezse adam madam degildir

Holey holey Emreee emreee buraya golll emreee buraya holey holey

^

Bu mesajdan sonra geleceği varsa da gelmez

şaka maka orta sahada melo-emre ikilisi ve ortalama üstü bir forvetle önümüzdeki sezon şampiyon oluruz şu yaşında bizim orta sahayı top diye oynarlar.

Muslera(Volkan)

Gokhan Chedjou Semih Caner

Melo-Emre Belozoglu

Volkan Şen Sneijder Podolski

Balotelli

Rakibi bogariz renktas.

Takımdan ayrılırken Galatasaray ile öyle bir bağım olduğunu düşünüyordum ki insanların beni anlayacağını düşünüyordum, ancak insanlar [TABLE="width: 300, align: right"]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
o dönemde çok fazla medyaya çıkıp bizim hakkımızda konuşan yöneticilere inandılar. O dönemde ikili ilişkilerimizde dahi kimseye vefasızlık yaptığımı düşünmüyorum. Bilmediğim şeyler olabilir, ama bilinçli bir şekilde kimseye ve yetiştiğim bu büyük camiaya vefasızlık yapmadım'' dedi.

Emre, 2002 Dünya Kupası'nda milli takımın başarılı olunduğunu kaydederek, ''Bu kupadan sonra bile Milli Takım'ın Galatasaray kadar tanındığını sanmıyorum. Galatasaray çok farklı bir marka, bunu herkes kabul edecek'' diye konuştu.

Inter'den ayrıldığı dönemde Fenerbahçe'nin kendisine çok iyi bir teklifte bulunduğunu dile getiren Emre, şunları söyledi:''Fakat ben Galatasaraylıyım. Kariyerime yurt dışında devam ediyorum ve dönmek istediğimde o gün şartlar ne olursa olsun Galatasaray'a dönmek isterim. Galatasaray'ı çok seviyorum. Profesyonel hayat bu, Fenerbahçe formasını giymem demiyorum. Çünkü çok fazla olay yaşanıyor. Ben Galatasaray'dan ayrılmak istemiyordum, ama ayrıldım. Ne yapabilirim ki? O yüzden büyük konuşmamam gerekir.''

Takımdan ayrılırken Galatasaray ile öyle bir bağım olduğunu düşünüyordum ki insanların beni anlayacağını düşünüyordum, ancak insanlar [TABLE="width: 300, align: right"]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
o dönemde çok fazla medyaya çıkıp bizim hakkımızda konuşan yöneticilere inandılar. O dönemde ikili ilişkilerimizde dahi kimseye vefasızlık yaptığımı düşünmüyorum. Bilmediğim şeyler olabilir, ama bilinçli bir şekilde kimseye ve yetiştiğim bu büyük camiaya vefasızlık yapmadım'' dedi.

Emre, 2002 Dünya Kupası'nda milli takımın başarılı olunduğunu kaydederek, ''Bu kupadan sonra bile Milli Takım'ın Galatasaray kadar tanındığını sanmıyorum. Galatasaray çok farklı bir marka, bunu herkes kabul edecek'' diye konuştu.

Inter'den ayrıldığı dönemde Fenerbahçe'nin kendisine çok iyi bir teklifte bulunduğunu dile getiren Emre, şunları söyledi:''Fakat ben Galatasaraylıyım. Kariyerime yurt dışında devam ediyorum ve dönmek istediğimde o gün şartlar ne olursa olsun Galatasaray'a dönmek isterim. Galatasaray'ı çok seviyorum. Profesyonel hayat bu, Fenerbahçe formasını giymem demiyorum. Çünkü çok fazla olay yaşanıyor. Ben Galatasaray'dan ayrılmak istemiyordum, ama ayrıldım. Ne yapabilirim ki? O yüzden büyük konuşmamam gerekir.''

Oo S,ergen renktasimizda emre hayrani cikti :005:

yine ne diyon yasin?engelledim seni.uğraşamam.

Geri
Üst Alt