Aydın Aslan
Berlin Panteri
- 24 Kasım 2008
- 42.412
- 23.651
- 2.698
konumuz emre lütfen selcugu selcuk konusunda tartışalım gereksız postları temızleyelim modlar
Bazılarının tek derdi Selçuk olmuş nedense acaba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
konumuz emre lütfen selcugu selcuk konusunda tartışalım gereksız postları temızleyelim modlar
Aynı şeyleri Sneijder,Muslera ve takımın geri kalanı içinde yazabilirim
kaleye volkan sağ beke gökhan ı aldık mı fişek gibi takım oluruz ...
Gokhan ve Caner icin girismeliyiz hemen.caner topal gökhan sene sonu serbest ama çine falan giderler maaş bütçemiz düşeceğinden alamayız
Merak etme renktas alacaktir Volkani nasil aldiysa Emrede gidecektir.Fatih Terim eger emre'yi avrupa sampiyonasina götürmezse adam madam degildir
Vay kardesim Emre Hayraniymis.^
Bu mesajdan sonra geleceği varsa da gelmez
Efsane donsun geri Meloda gelsin Melo-Emre ikilisi ile cok can yakariz baristiririz ikisini.
şaka maka orta sahada melo-emre ikilisi ve ortalama üstü bir forvetle önümüzdeki sezon şampiyon oluruz şu yaşında bizim orta sahayı top diye oynarlar.
Muslera(Volkan)
Gokhan Chedjou Semih Caner
Melo-Emre Belozoglu
Volkan Şen Sneijder Podolski
Balotelli
Rakibi bogariz renktas.
Takımdan ayrılırken Galatasaray ile öyle bir bağım olduğunu düşünüyordum ki insanların beni anlayacağını düşünüyordum, ancak insanlar [TABLE="width: 300, align: right"]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
o dönemde çok fazla medyaya çıkıp bizim hakkımızda konuşan yöneticilere inandılar. O dönemde ikili ilişkilerimizde dahi kimseye vefasızlık yaptığımı düşünmüyorum. Bilmediğim şeyler olabilir, ama bilinçli bir şekilde kimseye ve yetiştiğim bu büyük camiaya vefasızlık yapmadım'' dedi.
Emre, 2002 Dünya Kupası'nda milli takımın başarılı olunduğunu kaydederek, ''Bu kupadan sonra bile Milli Takım'ın Galatasaray kadar tanındığını sanmıyorum. Galatasaray çok farklı bir marka, bunu herkes kabul edecek'' diye konuştu.
Inter'den ayrıldığı dönemde Fenerbahçe'nin kendisine çok iyi bir teklifte bulunduğunu dile getiren Emre, şunları söyledi:''Fakat ben Galatasaraylıyım. Kariyerime yurt dışında devam ediyorum ve dönmek istediğimde o gün şartlar ne olursa olsun Galatasaray'a dönmek isterim. Galatasaray'ı çok seviyorum. Profesyonel hayat bu, Fenerbahçe formasını giymem demiyorum. Çünkü çok fazla olay yaşanıyor. Ben Galatasaray'dan ayrılmak istemiyordum, ama ayrıldım. Ne yapabilirim ki? O yüzden büyük konuşmamam gerekir.''