emre belözoğlu

Emre'nin yerinde olsam ben de hırs yapardım. Aziz resmen kullanıp, paçavra gibi bir kenara attı Emre'yi.

babacan fb'ye transfer olmak isteseydi serkan kırıntılı gibi topları içeri alırdı. Çok net Galatasarayımıza yol yapıyor Babacan, muslera gidiyor haberleri gaza getirmiş herifi

tuncay ve emre .. tarihin fener acisindan en net iki afedersiniz hiyarligi

bu gwat ilk yaridaki macta kasmamisti diye hatirliom

o macta da oyunu toparlamisti ,emre zaten avrupa dahil hic bir zaman bizdeki 3-4 senesi gibi olamadi , cunku hem pubis i ortaya cikti hem de gitgide nerdeyse kendi kalesinin onunde oynatildi

her mac sakatlanip cikiyor , ilk macta da basaksehir direnmisti ama naninin guzel bir sutunda hafif ofsayt ile atti golu

ki basaksehir bence cok kotu son haftalarda , visca isi bitirdi bugn de

ya allahini seversen huzur ver alinti yapma .. ben kendi yorumumu yapiyorum , kendi fikrin yok mu surekli pesime takiliyosun , git yahu allah allah

Sinan bey yashine köpek çekiyor :asd:

oyle bir kastim yok da boyuna alinti alinti , ne fikirsiz adammis , kendi dusunceni yaz gec ,baskasiyla ne ugrasiyorsun .
Doğrusunuz içeriksiz postlar atıyor sürekli profesyonel bir troll kendisi, en iyisi kaale almayınız kendisini, bizim sizi kaale almadığımız gibi adadadaddadas :asd:

o macta da oyunu toparlamisti ,emre zaten avrupa dahil hic bir zaman bizdeki 3-4 senesi gibi olamadi , cunku hem pubis i ortaya cikti hem de gitgide nerdeyse kendi kalesinin onunde oynatildi

her mac sakatlanip cikiyor , ilk macta da basaksehir direnmisti ama naninin guzel bir sutunda hafif ofsayt ile atti golu

ki basaksehir bence cok kotu son haftalarda , visca isi bitirdi bugn de
Allasen sen ne anlatıyon.

babacan fbye transfer icin oynadi
bekir de sutladilar diye hirs yapti
ama bu gawat niye sevindi anlamadim ilginch---

Bu benim de aklima geldi acikcasi. Fener bu ayiyla devam ederse seneye de sampiyon olamaz.

Hem bu sikeciler de hep yerli kaleciler ile oynadi son 20 senede Rüstü+Volkan vardi hep. Zaten Babacan da eski evlat.

Gümüsdag ve Aziz de kanka, güzel paraya anlasabilirler.

Bu benim de aklima geldi acikcasi. Fener bu ayiyla devam ederse seneye de sampiyon olamaz.

Hem bu sikeciler de hep yerli kaleciler ile oynadi son 20 senede Rüstü+Volkan vardi hep. Zaten Babacan da eski evlat.

Ayı dedin de bu futbolu bırakırsa inşallah tv de çıkmaz. Zaten seviye yerlerde spor programların bide ayı oynatmaya gerek yok

29/21 Ankaragucu-Fenerbahce dakika 46 gol Guiza Ligtv.com.tr

seko reis gibi mi yapsaydi ? Serkan Kırıntılı Fenerbahçemizde | Fenerbahçe Spor Kulübü Resmi Sitesi

214/215 Caykur Rizespor-Fenerbahce dakika 5 gol Mehmet Topuz Ligtv.com.tr

214/215 Caykur Rizespor-Fenerbahce dakika 55 gol Caner Erkin Ligtv.com.tr

Ben transfer hakkinda konustum sadece. Bizde Muslera var, Fener'in mutlaka kaleciye ihtiyaci var. Su an alabilecekleri en iyi adamda Volkan Babacan bence, cünkü son senelerde hep yerli kaleciler öne cikti Fenerde.

Geri
Üst Alt