- 12 Haziran 2011
- 72.170
- 21.750
- 2.893
babacan fbye transfer icin oynadi
bekir de sutladilar diye hirs yapti
ama bu gawat niye sevindi anlamadim ilginch---
Galatasaray sevdalısı 1 değerimiz olduğu için.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Buna şeytan güler yahu.tuncay ve emre .. tarihin fener acisindan en net iki afedersiniz hiyarligi
Galatasaray sevdalısı 1 değerimiz olduğu için.
Sinan bey yashine köpek çekiyor![]()
Doğrusunuz içeriksiz postlar atıyor sürekli profesyonel bir troll kendisi, en iyisi kaale almayınız kendisini, bizim sizi kaale almadığımız gibi adadadaddadasoyle bir kastim yok da boyuna alinti alinti , ne fikirsiz adammis , kendi dusunceni yaz gec ,baskasiyla ne ugrasiyorsun .

Allasen sen ne anlatıyon.o macta da oyunu toparlamisti ,emre zaten avrupa dahil hic bir zaman bizdeki 3-4 senesi gibi olamadi , cunku hem pubis i ortaya cikti hem de gitgide nerdeyse kendi kalesinin onunde oynatildi
her mac sakatlanip cikiyor , ilk macta da basaksehir direnmisti ama naninin guzel bir sutunda hafif ofsayt ile atti golu
ki basaksehir bence cok kotu son haftalarda , visca isi bitirdi bugn de
Ayı dedin de bu futbolu bırakırsa inşallah tv de çıkmaz. Zaten seviye yerlerde spor programların bide ayı oynatmaya gerek yokBu benim de aklima geldi acikcasi. Fener bu ayiyla devam ederse seneye de sampiyon olamaz.
Hem bu sikeciler de hep yerli kaleciler ile oynadi son 20 senede Rüstü+Volkan vardi hep. Zaten Babacan da eski evlat.
Gümüsdag ve Aziz de kanka, güzel paraya anlasabilirler.
Bu benim de aklima geldi acikcasi. Fener bu ayiyla devam ederse seneye de sampiyon olamaz.
Hem bu sikeciler de hep yerli kaleciler ile oynadi son 20 senede Rüstü+Volkan vardi hep. Zaten Babacan da eski evlat.
Gümüsdag ve Aziz de kanka, güzel paraya anlasabilirler.
Saçma saçma triplerden ne zaman vazgeçeceksin gülüm.ya allahini seversen huzur ver alinti yapma .. ben kendi yorumumu yapiyorum , kendi fikrin yok mu surekli pesime takiliyosun , git yahu allah allah
29/21 Ankaragucu-Fenerbahce dakika 46 gol Guiza Ligtv.com.tr
seko reis gibi mi yapsaydi ? Serkan Kırıntılı Fenerbahçemizde | Fenerbahçe Spor Kulübü Resmi Sitesi
214/215 Caykur Rizespor-Fenerbahce dakika 5 gol Mehmet Topuz Ligtv.com.tr
214/215 Caykur Rizespor-Fenerbahce dakika 55 gol Caner Erkin Ligtv.com.tr