Emre: "Bu ülkede insanların vicdanı yok mu?"

Cevap: Emre: "Bu ülkede insanların vicdanı yok mu?"

Konu halen orda , bir de icine yazilanlari okumalisin ama... Diger yandan Ardanin korunmasi telegole olan kine karsit bir davranis. Keza burda hemen o Arda olayi sicakken Emre olayi olsa bu kadar tepki gormez , tepki Emre ve telegol arasinda paylastirilirdi. Neticede kimse kendi formasi veya rakip formali farketmez diyip olaya yaklasmiyor. Bu ulkede sadece bir kere herhangi bir seyde hata yapman , ilerideki butun hayatinda her hatanin sana fatura edilmesi demektir. Emrenin filan o yuzden bu duzende hic kurtulusu yok.

Bu olaydan tek yirtan bizim kirik Ergun Penbe sanirim

Sinan yazmak istemiyorum, zorluyorsun beni. :) Cidden midem bulanıyor artık bu muhabbetten.

Orada tepki sadece Telegol'e değildi. 1/3 Arda'nın Fenerbahçe taraftarlarına yaptığı el hareketinden ötürü boşverelim bize ne bundan diyordu, hatta beter olsun diyordu. 1/3 Telegol ve Erman'dan dolayı tepki veriyordu ki bu yüzden tepki verenlerin neredeyse tamamı yapılan ahlaksızlığı da onaylamadığını söylüyordu. Kalan 1/3 de bu herkesin başına gelebilir, insanlık tepki vermeyi gerektirir diye tepki veriyordu.

Neyse kimin ne söylediği önemli değil, biraz vicdanı olan zaten neyin ne olduğunu görüyor...

insanlardaki insaf sendeki şeref kadar.

Pankartla_vurma_cabasi.jpg

anlayana

Ne yani? SMS paketindeki SMS ler boşa mı gitseydi?

Afferin Emre.

Güzel noktaya değindin de, konuya yorum yapacak isteğim hiç yok. Ülke insanlarının bu kadar nefretle dolu olduğunu görünce nefret edesim geliyor futboldan. Sadece bir şey söylüyorum, Telegol'ün iddialarından sonra "Arda'ya destek" başlıklı konu açılmıştı Antu'da.

Arda'ya ağda diyende fener taraftarı..

Oyuncumuz sakatlandığında oh iyi olmuş diyende fb taraftarı (antu)

Çok elit taraftar gibi gösterme fener taraftarını..

Arda'ya ağda diyende fener taraftarı..

Oyuncumuz sakatlandığında oh iyi olmuş diyende fb taraftarı (antu)

Çok elit taraftar gibi gösterme fener taraftarını..

Bunlar da haklısın ama burada kendimizi ayırmanın bir anlamı yokki. İnsanlar Galatasaraylı olunca başka bir haliyet-i ruhaniye bürünmüyorlar. Yok birbirimizden farkımız. Kapı komşumuz işte onlarda bizim. Hatta aynamız.

Ama şöyle bir fark var, fenerbahçenin medya ayağı ve yönetimi malesef gerginlikten hoşlanıyorlar. Ve gencecik çocuklara antu da dahi neler pompalıyorlar. Bu kötü tabi.

Ben de benzer örnekleri fazlasıyla verebilirim. Gerek yok.

benim bir fbli arkadasım var ibrahim.

bu olaylar meydana çıkınca işte biz taraftarın ardaya yüklenmesi,medyanın ardaya yüklenmesi vs...daha sonra aziz yıldırım cocuga çok yükleniyorlar demesinden sonra kendini çok ama çok ciddi inandırıp bana durmadan"abi bence ardayı alcaz biz bak görürsün" gibi laflar ediyordu..çokta samimiyim kardeşim gibidir,agzına vurmamak için kendimi zor tutuyordum mesela

fenerbahçe baskanı ve fener medyası(bunda galatasarayın geçmiş yonetiminin güçsüzlüğünün etkiside söz konusu) bazı taraftarların aklında bu fikri oluşturmak için zemin hazırladı bence.benim düşüncem bu yönde.ardaya galatasaraydan git diyenlerın yuzde99da fbli bu da tesadüf olamaz

tabi sen bu fikre katılmayacaksın.senin fikrinede saygı duyarım sadece cevremde yasanan bir durumdan bahsettim.

Geri
Üst Alt