İbrahim Alkan
Cezalı
- 15 Mayıs 2010
- 1.269
- 0
- 1.146
Cevap: Emre: "Bu ülkede insanların vicdanı yok mu?"
Sinan yazmak istemiyorum, zorluyorsun beni.
Cidden midem bulanıyor artık bu muhabbetten.
Orada tepki sadece Telegol'e değildi. 1/3 Arda'nın Fenerbahçe taraftarlarına yaptığı el hareketinden ötürü boşverelim bize ne bundan diyordu, hatta beter olsun diyordu. 1/3 Telegol ve Erman'dan dolayı tepki veriyordu ki bu yüzden tepki verenlerin neredeyse tamamı yapılan ahlaksızlığı da onaylamadığını söylüyordu. Kalan 1/3 de bu herkesin başına gelebilir, insanlık tepki vermeyi gerektirir diye tepki veriyordu.
Neyse kimin ne söylediği önemli değil, biraz vicdanı olan zaten neyin ne olduğunu görüyor...
Konu halen orda , bir de icine yazilanlari okumalisin ama... Diger yandan Ardanin korunmasi telegole olan kine karsit bir davranis. Keza burda hemen o Arda olayi sicakken Emre olayi olsa bu kadar tepki gormez , tepki Emre ve telegol arasinda paylastirilirdi. Neticede kimse kendi formasi veya rakip formali farketmez diyip olaya yaklasmiyor. Bu ulkede sadece bir kere herhangi bir seyde hata yapman , ilerideki butun hayatinda her hatanin sana fatura edilmesi demektir. Emrenin filan o yuzden bu duzende hic kurtulusu yok.
Bu olaydan tek yirtan bizim kirik Ergun Penbe sanirim
Sinan yazmak istemiyorum, zorluyorsun beni.
Orada tepki sadece Telegol'e değildi. 1/3 Arda'nın Fenerbahçe taraftarlarına yaptığı el hareketinden ötürü boşverelim bize ne bundan diyordu, hatta beter olsun diyordu. 1/3 Telegol ve Erman'dan dolayı tepki veriyordu ki bu yüzden tepki verenlerin neredeyse tamamı yapılan ahlaksızlığı da onaylamadığını söylüyordu. Kalan 1/3 de bu herkesin başına gelebilir, insanlık tepki vermeyi gerektirir diye tepki veriyordu.
Neyse kimin ne söylediği önemli değil, biraz vicdanı olan zaten neyin ne olduğunu görüyor...