- 6 Nisan 2010
- 7.481
- 374
- 358

Galatasaray'ın Torku Konyaspor ile oynadığı mücadelede fileleri havalandıran Emre Çolak karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.
Detaylar GSC Portal'da...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sanami soracak? Soru sordular cevapladi cocukBu konulara girmek sana düsmez Emrecim, sen futbolunu oyna eski hocalarina saygisizlik etme.
Bu konulara girmek sana düsmez Emrecim, sen futbolunu oyna eski hocalarina saygisizlik etme.
futbolcu robot degil!kisisel fikrini belirtmesinde yalnis bir sey yok,hem durup dururken konusmuyor cocuk..illa yalnis ariyorsan hamitin aciklamalarina bakman yeterli.Bu konulara girmek sana düsmez Emrecim, sen futbolunu oyna eski hocalarina saygisizlik etme.
iletişim herşey
Hakaretmi etmiş? Burda yazılanından farklımı konuşdu?
futbolcu robot degil!kisisel fikrini belirtmesinde yalnis bir sey yok,hem durup dururken konusmuyor cocuk..illa yalnis ariyorsan hamit hirbosunun aciklamalarina bakman yeterli.
☆$☆
kendince hakli olabilirsin ama tepki verecek kadar agir ve büyütülücek olay olarak görmüyorum..hamiti saniye dahi beklemeden a2 ye gönderirdim veya kontratini fesh ederdim.Hamit´in yaptigi aciklama zaten terbiyesizlik ve hic bir sekilde yakistiramadim. Sonra düzellti, daha dogrusu geri vites yapti... Yarin yabanci teknik adam gelse ne olacak ? Sonra sabote ediyor felan diyorlar... Ben ne Mancini´den nede Prandelli´den zerre kadar memnun kaldim, ama ben kibarlik beklerim. Sonucta birseyler ögrenmis olmasi lazim...
"Biz hamza hocadan memnunuz, yeni bir hava getirdi. Yabanci teknik adamlardan da ögrendigimiz seyler var, onlarin da emekleri var, ayrim yapmak dogru olmaz gibi"
2011/2012 zamaninda Lig TV´de Süper Final öncesi bir program vardi... Su portekizli gidip, onun yerine Tayfur gelmisti galiba. Teirm o programi konusmalari ile domine etti, ve güzel konustu. Ama bir söz söyledi, ve bunu ozamanlar cok agir elestirmistim. "Tafyur´a aramiza yabanci sokmadigi icin tesekkür ediyoruz"
Her fikir söylenmez, bana göre dogru degil.... Sonra bu yerlilere dönüyor, yabancilar sabotaj ediliyor paranoyasi cikiyor ortaya...
Girmemesi lazim bu toplara, hakaret etti demedim. O konuda genel bir degerlendirme yapmasi hos degil, sonucta 1.5 sene yabanci teknik adamlar ile calisti. Hatta Rijkard´i sayarsak daha bile fazla, ve ona herzaman süre veriyordu ozamanlar. Bende italyanlardan memnun degilim, ama giden adami tutakak yapmak bizim kültürümüzü ters. Aslinda tam bizim kültürümüz, ama ben hayal dünyasinda, kendi etik anlayislarim ile yasiyorum maalesef.
Sonra cikip sabote ediyor yerli oyuncular deniyor. Emre topunu oynasin, bu konular onu asar.