Emre Güral Galatasaray'da İddiası

çok şık transferlerimiz oluyor dursun başgan. her pazartesi bi bomba isim açıkla çıldırt bu taraftarı.

Maaşı düşük olsa da bari yollamaya çalışırken zorlanmasak

D5803 cihazımdan gönderildi

Daha geçen Cenk Ergün geleceğin planlamasını yapmadık demişti

Ulan adamlar karambole transfer yapıyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

Daha geçen Cenk Ergün geleceğin planlamasını yapmadık demişti

Ulan adamlar karambole transfer yapıyor

Bu bile bir adım

Dürüst olmakta birşeydir

Transferler kampa yetişecek kelimesini duymaktan gına gelmedi mi ? :)

Herşey iyi olacak dediğim yok

Belli düşüşler her takımda oldu,olacak fazla abartmamak lazım hersene şampiyon olamayız

Bu hataları yapmasak zaten ligin tadı tuzu kalmazdı
Zaten her sene şampiyon olunmasını beklemek de hayal dünyasında yaşamak demek.

Ama bizim gibi de olmamalı ya hero ya zero şeklinde yaşıyoruz hep kulüp olarak, buralara geleceğimiz o kadar belliydi ki geçen sene görüyorduk.

Mucizevi bir şampiyonluk elde ettik berbat ötesi olmamıza rağmen, ve bu şampiyonluk genel anlamda çoğunluğun gözünü boyadı resmen. Biraz önlem alsaydık bu sezon da kafa kafaya giderdik yukarıda, hadi onu geçtim en azından ligden bu kadar kopmazdık asla.

Bile bile göz göre göre bu hale geldik ve getirildik. Ben buna kızıyorum ben buna üzülüyorum.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

bonservisi yok diye alinmiyorsa neyim allah bilir tonca para veririz simdi buna

Eren olsa süper olurdu.
Bu yönetime göre iyi transfer bence

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

beyler bu adamda yeni burak potansiyeli var ilk gördügümden beri tsdeki haliyle bunu hep düsünüyordum harika bir transfer olur
ayrica engin bekdemiride almaliyiz porto gecmisi olan bir oyuncu ligde yaptiklari ortada her gördügümde bize yakiscagini düsünüyorum düsük maliyetlerle harika transferler iste

Son düzenleme:
Yedek Umut Bulut yerine geldiyse bedava iyi transfer.

beyler bu adamda yeni burak potansiyeli var ilk gördügümden beri tsdeki haliyle bunu hep düsünüyordum harika bir transfer olur
ayrica engin bekdemiride almaliyiz porto gecmisi olan bir oyuncu ligde yaptiklari ortada her gördügümde bize yakiscagini düsünüyorum düsük maliyetlerle harika transferler iste
Burak potansiyeli varsa uzak dursun.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Ne 3 ü ne 4 ü 1.forvet olarak geliyo bu arkadaş

Alacağı ücret önemli bir konu. Umarım ederinden fazla vermeyiz.

Bu bir fırsat transferidir. Önümüzdeki sezon için rotasyonda olacak ilk forvetimiz ile anlaştık. Umudun da gideceği varsayarsak en az 2 isim daha gelmeli.

Son düzenleme:
Dursundan ilk bomba bu demek.Bu herif bizi batırmadan rahat etmeyecek anlaşılan.Kene gibi yapıştı şerefsiz klübe.İcraatları kafa yapası tam bir odun.Rizenin filan başkanı olsa oraya bile 5 gömlek küçük gelir.Gerisini siz düşünün artık.

Geri
Üst Alt