Emre Güral Galatasaray'da İddiası

topla sevisen forvetlere bayilirim.hayirli olsun ins

Bu sene baya Eskişehir maçı izledim.

Takımda çöp diyemeyeceğimiz tek adam, O boktan kadronun içinde parlıyordu bu sene.

Az maç takip ederekten yorum yazalım lütfen, küme düşmemeye oynuyor dediğiniz takımdan geçen hafta 4 yedik.

Avrupa'da değiliz , bonservisi yok , eldeki kadroya göre forvetlerimizden daha iyi.

Daha ne isteniyor anlamıyorum belki de bu yönetimin Podolski ile birlikte yaptığı en iyi hamle.

Yabancı yırtıcı zenci bir forvet , Eren Derdiyok , Emre Güral

Bu üçlü önümüzde ki sezon için müthiş bir forvet hattı olur ; Eren'in Donk + 2 Mn €'ya biteceğine eminim istenirse.

Avrupa'da değiliz , bonservisi yok , eldeki kadroya göre forvetlerimizden daha iyi.

Daha ne isteniyor anlamıyorum belki de bu yönetimin Podolski ile birlikte yaptığı en iyi hamle.

Yabancı yırtıcı zenci bir forvet , Eren Derdiyok , Emre Güral

Bu üçlü önümüzde ki sezon için müthiş bir forvet hattı olur ; Eren'in Donk + 2 Mn €'ya biteceğine eminim istenirse.

Sorun emrenin alınması değil emrenin 1.forvet olarak alınması bunlar yabancı forvette de almazlar erenide almazlar bahane olarakda avrupa yok derler.

Emre Güral gerçekten kaliteli bir oyuncu. Maç izlemeden oyuncu ismine bakarak yorum yazmayalım. :)

Son düzenleme:
Aynen, Emre ayni Veysel, Amrabat, Salih, Yasin, Yigit, Olcan gibi anadolu da parlayan kalite isim.

Donk ta eklenebilir.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Aynen, Emre ayni Veysel, Amrabat, Salih, Yasin, Yigit, Olcan gibi anadolu da parlayan kalite isim.

Donk ta eklenebilir.

Köklü bir rotasyon yapılması lazım. Dolayısıyla önümüzdeki sezon için santraforumuz yok. Bonservisi elinde olan bir Emre Güral her türlü değerlendirilebilir bence. Rotasyon için çok iyi bir parça.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Vallah benim gözümde Sercan dan farkı yok. Maksimum 3.forvet olabilir o da en iyi ihtimal yani.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Donk ta eklenebilir.

Bu tip oyuncuları denemeden ne kadar faydalı olduğunu göremezsin. Evet Olcan, Veysel, Tarık, Yiğit vs. vs. hiç bir zaman istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadı. Ben Yasin'i hala bunun dışında tutuyorum. Çünkü bir yıldız olmasa da iyi bir takımda güzel işler yapacağını düşünüyorum.

Emre Güral, Galatasaray - Çaykur Rizespor maçını izlemek için Türk Telekom Arena'da.

Hayırlı olsun.

bizim scout ekibi td yöneticiler hangi gözle oyuncuyu izliyolarda begeniyolar bu oyuncudan bir cacık olmaz.dünyanın bile seyretmedigi rodrigez jem paul denayer bunları bulmak marifet ister yeteneklerine hayranım bizde bir mehmet battal vardı tıpa tıp aynısı hiç bir özelliği yok gelirse komisyoncular işin içinde demektir

Geri
Üst Alt