# Emre Güral

Favlara baktım da eğer biz almazsak çok sıkıntı yaşar. Çok gereksiz + profesyonellik dışı enterasan işler. Az daha gerilere gidin belki ''BAĞIRIN ULAN EN BÜYÜK CİMBOM '' diye tweet bile atmıştır. :asd:

gelsin isterim. fazla bişey istemezler. umut bunun yaşinda iyiymiş filan. sirf fazla gol atiyor diye daha iyi topçumu oluyor. bu herifin servis özelligide var. top tutuyor. genel bakin olaya. eger masrafi fazla olmazsa gelsin.

İnşallah gelir benim fazlasıyla beğendiğim bir futbolcu fiyatıda makul büyük paralar olsa tamam diyecem ama şuanda alternatif olarak lazım.Yabancı forvetle beraber forvet sıkıntımızı çözmüş oluruz.Hücumda farklı türden oyunculara ihtiyacımız var.2006 yılında Necati Ümit Karan Hakan Şükür den sonra Hasan Kabze nin neler yaptığı ortada Emre Güral da bize iyi gelir.

türkiye kupasında yarı final maçlarına kadar oynar onun dışında bişey beklemem

iyi olsa trabzon kadro dışı bırakmazdı

Bana Kalirsa Muhammett Demir alinsin Hazirlik maclarinda 1 er tane gol atti hep.

Ben hala bizle ilgili birsey goremiyorum. Campell haberi var sadece bizimle ilgili olan yanlis miyim hocam.

Nasıl yok yav?Şu twitlerin hepsini favlamış

Gündüz Kayaoğlu @GunduzKayaoglu · 22 sa.

@emregueral Galatasaray'la görüş sen cok yetenekli ve azimli birisin.Yeteneklerini ve kendine oz güvenini kaybetme.Galatasaraya yakışırsın

Hasan Altundal @Hasanaltundall · 11 Ağu

@emregueral Kesinlikle GALATASARAY Almalı Çok Önemli Bir yıldız

Melik Çırak @mcirak_8 · 10 Ağu

@emregueral 'ı alın işte daha neyi bekliyosunuz mis gibi forvet @GalatasaraySK

Sefa Alper @sefa1567 · 9 Ağu

@emregueral konusunda kendisi harika forvet kalitesi tartışılmaz kesin alınmalı böyle futbolcu kaçırılmamalı

SARI KIRMIZI @SARIKIRMIZINEWS · 9 Ağu

Benim @emregueral konusunda fikirlerim belli. İnşallah Galatasaray'a gelir. Çalışırsa hem G.Saray, hem Emre hemde Milli takım kazanır.

SARI KIRMIZI @SARIKIRMIZINEWS · 9 Ağu

Türkiye'de Kralların takımı Galatasaray'dır. Metin Oktay, Tanju Çolak, Hakan Şükür ve Burak Yılmaz'dan sonra @emregueral G.Saray'a yakışır

Hasan Altundal @Hasanaltundall · 9 Ağu

Emre Güral GALATASARAY'DA INSALLAH bir haber yok ama bence cimbom alacak kaliteli forvet @emregueral

Yarın bu adamı kapa bildireceğiz gibi geliyor bana.

https://twitter.com/emregueral/status/506458596407013377

Kulüp bulamamış Trabzon'a geri dönüyor.Trabzonlular kızıyor altta. :)

BwdNZweCEAAKIt2.jpg:large

bunla muhammetdemir iyi topçu olur birde mersindeki eski giresunsporlu eren tozlu çok iyiydi bu golcülerden sadece muhammet parladı şimdilik biraz oda müzmin sakat bakalım yakın jenerasyonda iyi golcüler vardı aslında ya bi çoğu kayboluyor

Aslanım benim nasıl da taktı ayı oğlu ayıya

Almadığımız iyi olmuş kritik anda güzel katkı verdi xd

böyle bedelsiz ve potansiyelli adamları niye almayız hiç anlamam. Formsuz/yeteneksiz/doymuş Umut yerine bu çocuk dursun kulübede. ver yıllık 0,5 milyon euro otursun kenarda/tribünde. Her sene böyle 2-3 tane "ya tutarsa" transferi yapmak lazım. Tutmazsa ne kaybedersin ki.

Umut'un yerinde kendisi yada Muhammet Demir pekala olabilirdi.

Umut'un maaş 1.75 Mn € bu çocukların alacağı maaş 500 K € ile 750 K € arasında.

Sene başı bonservissizdi. Alalım alalım dedim. Herkes yerli diye burun kıvırdı. Pirelli sir de istemedi. Bu çocukta parladı.

Geri
Üst Alt