Emre Mor Krizi!

Fatih Terim: "Emre ile bir sorun yaşamadık, o bizim yaramaz çocuğumuz."

Ya ne kadar abartiliyor bu bizim ülkede.

Futbolcu sinirlenir, belki performansina belki erken cikmasina belki de yerine Volkan Sen denen öküzün girmesine.

He deyip gecmek lazim. Cocuk daha 18 yasinda bunu da not olarak düselim.

Ben dedim size agalar

Bu cocukta psikopatlik var. Herekese atarlaniyor , kendini bir bok saniyor. Yazik...

Benim bildigim FT hoplatir bunu sonra

Ronaldo da sinirleniyor böyle durumlarda. Hırslı olmak iyidir. Ama dozu iyi ayarlamak şartıyla. Yoksa çirkef birisine de dönüşebilirsin.

Ya ne kadar abartiliyor bu bizim ülkede.

Futbolcu sinirlenir, belki performansina belki erken cikmasina belki de yerine Volkan Sen denen öküzün girmesine.

He deyip gecmek lazim. Cocuk daha 18 yasinda bunu da not olarak düselim.
Katılmıyorum dozunda eleştirilmeliki hatasını erken görüp düzeltsin. He deyip geçersen sonu Balotelli gibi olur ki Emre Mor daha kendini hiç kanıtlamadı demek 1-2 gol atsa kral benim havalarında gezecek.

Bu futbolcularin karakter sorunu var. 17 yaşında insanın karakterinin bi nebze oturması lazım.

Katılmıyorum dozunda eleştirilmeliki hatasını erken görüp düzeltsin. He deyip geçersen sonu Balotelli gibi olur ki Emre Mor daha kendini hiç kanıtlamadı demek 1-2 gol atsa kral benim havalarında gezecek.

Balotelli psikopatin teki.

Ya genc oyuncu olur böyle seyler, Terim zaten mac sonu soyunma odasinda onunla konusur.

Balotelli psikopatin teki.

Ya genc oyuncu olur böyle seyler, Terim zaten mac sonu soyunma odasinda onunla konusur.
Tamam da Emre Mor'dada var bir psikopatlık. Tamam cocuğu gömmeyelim ama her şeyde dozunda bir eleştiri yanlışlarını söylemek ona iyiliktir. Maç içinde neredeyse yere her düşüşünde hakeme bakıp itiraz etti bu olmaz.

daha cocuk, olabilir bunlar. istiklal marsindada sakiz cignemisti.
biraz ailesi devreye girmeli, danmark kulturu ile bir degil turk kulturu!

Messi'nin ilk dönemleri gibi yetenekli ama Dortmund'da oynarken de hakemle falan cok diyaloga giriyor

Bunlardan vaz gecmesi lazim

terim gibi adama sövsen yeridir

Çocuk falan ama

Parçaları birleştirince avrupa Şampiyonasında ki olaylar bu tür daha yeni yetmenin yaptıkları teriminin saygısız Galatasaray açıklaması görünüyor ki bu adam milli takımın kontrolünü kaybetmiş

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Saha içinde de agresif tavırları var. Daha şimdiden hakemlerle didişiyor. Bu konuda daha dikkatli olmalı.

Kim lan bu? Daha dün futbolcu olmuş bugün artist artist hareketler. İki top sürünce kendini Maradona mı zannediyor.

Abartmayın adam pas alamadım diye sinirlenmiş terimde bura yeri değil içeride konuşuruz demiş yani sen içeri geç çayı ben söylerim dememiş

Sent from my iPhone using Tapatalk

Abartmayın adam pas alamadım diye sinirlenmiş terimde bura yeri değil içeride konuşuruz demiş yani sen içeri geç çayı ben söylerim dememiş

Sent from my iPhone using Tapatalk

Takım pas yapamadı ki

Evet kumaşı iyi ama daha çoook öğreneceği noktalar var

Mesela her ayağına gelen top ile çalıma girme yoksa ancak 60 dakika dayanırsın gibi

Messi bile alıyor veriyor kendini koşturacağına topu koşturuyor takım oyununa katkı veriyor

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Geri
Üst Alt