Emre Arslan
Cezalı
- 27 Temmuz 2011
- 24.237
- 27
- 1.098
Fatih Terim: "Emre ile bir sorun yaşamadık, o bizim yaramaz çocuğumuz."
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Katılmıyorum dozunda eleştirilmeliki hatasını erken görüp düzeltsin. He deyip geçersen sonu Balotelli gibi olur ki Emre Mor daha kendini hiç kanıtlamadı demek 1-2 gol atsa kral benim havalarında gezecek.Ya ne kadar abartiliyor bu bizim ülkede.
Futbolcu sinirlenir, belki performansina belki erken cikmasina belki de yerine Volkan Sen denen öküzün girmesine.
He deyip gecmek lazim. Cocuk daha 18 yasinda bunu da not olarak düselim.
Ronaldo da sinirleniyor böyle durumlarda. Hırslı olmak iyidir. Ama dozu iyi ayarlamak şartıyla. Yoksa çirkef birisine de dönüşebilirsin.
yahu ronaldo bırakta sınırlensın.adam ronaldo adı ustunde.
Katılmıyorum dozunda eleştirilmeliki hatasını erken görüp düzeltsin. He deyip geçersen sonu Balotelli gibi olur ki Emre Mor daha kendini hiç kanıtlamadı demek 1-2 gol atsa kral benim havalarında gezecek.
Tamam da Emre Mor'dada var bir psikopatlık. Tamam cocuğu gömmeyelim ama her şeyde dozunda bir eleştiri yanlışlarını söylemek ona iyiliktir. Maç içinde neredeyse yere her düşüşünde hakeme bakıp itiraz etti bu olmaz.Balotelli psikopatin teki.
Ya genc oyuncu olur böyle seyler, Terim zaten mac sonu soyunma odasinda onunla konusur.
Abartmayın adam pas alamadım diye sinirlenmiş terimde bura yeri değil içeride konuşuruz demiş yani sen içeri geç çayı ben söylerim dememiş
Sent from my iPhone using Tapatalk