Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
çok büyük yetenek ama çok pişmesi lazım.
pas konusunda atarlanması ise tam saçmalık. Nedeni ise:
her topu aldığında bir çalım atmadan ve ya sıkışmadan kolay kolay pas atmaması. Bu hem kendini yorar hem de pas gelmeyen takım arkadaşlarının motivasyonunu ve ona bakış açısını değiştirir.
Ama gelişeceğine çok inanıyorum.
Ayrıca dortmundda maçlarını izliyorum sürekli faul beklemesi de eksi taraflarından.
Çocuk 18 yaşında daha ya 3 ya 4.milli maçı ve takım hücumda bir tek onun ayağına bakıyor. Hem bu kadar ümit bağlayıp hem de bir tarafı kalkmasın demek ne derece mantıklı tartışılır.
Kaç pozisyonda müsait olduğu halde pas verilmedi kendisine. Bakarım bir etrafıma vermeyen bir bok beceriyor mu diye ama beceremezse de kimse kusura bakmasın tepkimi sergilerim.
Atarlı, özetle ergen. Daha çok olgunlaşması lazım, mental olarak 14 yaşında. Sahada her top alamayaşında, her düşüşünde , her olumsuzlukta gözü başı oynuyor . Hala kendini Danimarka'da sanıyor ama biri bunu kafa olarak eğitmeli. Yetenek tamam da olgunluk sıfır ve çok çirkef . Dün gıcık oldum her şeyde eli kolu oynuyor
Şuradaki üç beş futbol cahilinin "pişmek" sözünden de sıkıldık artık, ulan evde cips kola pc basında "pişmesi gerek", yahu topçu iyiyse zaten iyidir ki Emre de iyi topçu, bırakın şu pişmek saçmalığını yemek mi yapıyorsunuz ya
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.