- 18 Temmuz 2009
- 80.698
- 225.206
- 5.093
Yapacağınız transfere sokayım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hahaha ne dedim ulan bir de inanmıyonuz bana
KAYNAK VERMEDEN YASAK. Adminlere özel yazarsin kaynagini söylersin, onayladiklari anda ne yapiyorsan yap. Ki ben atmadim seni diye hatirliyorum.Transfer Nöbeti - GSCimbom Transfer Forumu
Marcão Resmen Galatasaray'da - Turgay Vardar Medya ve Haberler Forumu
aha da buyurun. beni nöbetten atarken 2 kere düşünün artık lütfen @Musap Aydinli
ek olarak bir kap daha gelecek
KAYNAK VERMEDEN YASAK. Adminlere özel yazarsin kaynagini söylersin, onayladiklari anda ne yapiyorsan yap. Ki ben atmadim seni diye hatirliyorum.
@Keramettin TANRIVERDİ biz bunu niye kovuyoruz o zaman :Skaynağımı zaten keramettin abiye de attım -,- cengiz yapamıyor transferi bana patlatıyorlar anasını satayım
Olmaz bonservisi yok yeterki ucret dusuk olsun,ayrica bu cocuk iyiydi ayağı kirildi,sonra toparlanamadi,mac başına veya dusuk rakamla geldiyse denemeye deger ayrica Nagatomo 3 mac civari kaciracak Asya kupasi sebebi ileYeni Tarık çamdalımız olmassın umarım..
E.onlarada vitaminsiz deniliyor buradaSULEYMAN LUŞ varken gereksiz transfer
Yıllardır diyorum böyle herifleri kulübe alacağımıza altyapıdan gençleri kazanmaya ve onlara şans tanımaya bakmamız lazım diye ama artık gerçekten yoruldum ya.SULEYMAN LUŞ varken gereksiz transfer