Emre Taşdemir Resmen Galatasaray'da

Yapacağınız transfere sokayım.
dlxffwrwsae1k1p-jpeg.36311

@Keramettin TANRIVERDİ biz bunu niye kovuyoruz o zaman :S

Forvet olayina da el atsan bu hafta bir sey olurmu diye :asd:

Hacı açık konuşayım. Geçtiğimiz yaz döneminde olan transferler ortada. Gelmeyenler için ben de üzüldüm ama transferleri ben yapmıyorum. Ben kulüpte eskiden çalıştığım sıradan bir vatandaşım. Kulüpte çalıştığım dönemde tanıştığım bilgi alabildiğim kişiler oldu. Gelen bilgiyi ben de aktarıyordum. Ama Cengiz ve Dursun'un beceriksizliğinden dolayı günah çekisi ilan edildim buradaki 2-3 arkadaş yüzünden. Biraz geriye gidip mesajlarıma bakılırsa zaten çoğu transferde nokta atışı attığım görülür.

Geçtiğimiz hafta Tarık bu dönem fesih edilecek diyorum adam bana sallıyor dün gece Evren aynısını söylüyor ooo bildi oluyor. Ben Galatasaraylıyım para kazanmıyorum bu işten. Twitter hesabım yok bir şeyim yok. Burada gelecek beğeni ile para kazanılıyorsa söyleyin. Maksadımız arma, armanın peşindeyiz hepimiz. Hiçbirimizin çıkar niyeti yok.

sabri varken tarik salih veysel üclüsünü transfer edip 4 sag bekle sezona baslamistik diye hatirliyorum. hepsi cöptü.

bedava geliyor diye kadroyu sisirmenin anlami yok. sen bedava yabanci alacaksin arkadas. emre tasdemir anlamsiz bir transferdir.

mugdat gibi 1 sene takilir sonra ayrilir iste durum bunu gösteriyor.

Maç başına anlaşıldıysa denemekten ne kaybederiz?

BU TRANSFERI HERKES BILIP BEKLIYORDU ZATEN.

BILDIM DIYIP DUYUMCULUK YAPANLAR AZ OTEDE YASASIN

BU TRANSFERI HERKES BILIP BEKLIYORDU ZATEN.

BILDIM DIYIP DUYUMCULUK YAPANLAR AZ OTEDE YASASIN

boş yapma yav. kap dan 1 saat önce emre ve marcos kapı gelecek diyorum ikisi de geliyor. sen bana hala herkes biliyor diyordun keko keko konuşuyon. hadi marcos'u salladım diyelim emre'nin bittiğini konuşan hayırlı olsun mesajı atan falan var da ben mi görmüyorum?

boş yapma yav. kap dan 1 saat önce emre ve marcos kapı gelecek diyorum ikisi de geliyor. sen bana hala herkes biliyor diyordun keko keko konuşuyon. hadi marcos'u salladım diyelim emre'nin bittiğini konuşan hayırlı olsun mesajı atan falan var da ben mi görmüyorum?
Emre ile kac gun once anlasildi zaten

Marcao kapi sonrasi bekleniyordu emrede aciklanir diye.

Bir bok bilmion lingardlar remyler nerede

türkiye'nin en iyi sol bekini aldık
fatih hocam istediyse vardır bi bildiği

Tarık çamdalın yeri böylelikle dolmuş oldu. Şimdi sıra yeni yeni selçuklarda yiğitlerde

Çöp
Sakat
Yerli
Top oynamıyor
Kazma

Tüm kriterleri karşılıyor tabii hemen atlayıp alırız

Emre ile kac gun once anlasildi zaten

Marcao kapi sonrasi bekleniyordu emrede aciklanir diye.

Bir bok bilmion lingardlar remyler nerede

Yav tam bir boş makinesisin. O günde söyledim yine söylüyorum. Mourinho Lingard'ı oynatmıyordu. Cenk Ergün'de kiralık için nabız yokladı kiralamak istemiyoruz dediler bitti. Ben sana Lingard gelecek mi dedim. O günde aynen bunu yazdım. Remy olayında da beni bırak aklına gelecek herkes ilgimiz olduğunu söyledi. Herkesi bırak Remy bile Galatasaray'ın beni istediği doğru dedi. Sen gelip hala Remyler diyorsun. İmza attıramadılarsa ben ne yapayım?

Geçtiğimiz yaz Feghouli Fernando kaplarını söylerken de bunları öne sürüyordun hala keko gibi aynı şeyleri söylüyon. Seni engelliyorum birader bir şey görme benden içine kaçsın.

Hoşgelmiş.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt