Emre Taşdemir'e Büyük Fırsat

Emre Taşdemir Otoban Yolu.

Pirlo oldukça golcü bir takım kurmuş. Ileri uçta tehlikeli olabilecek oyuncuları var. Taşdemir çok süratli bir oyuncuyla karşılaşacak. Defansta birde Emin olursa Borini gibi tecrübeli bir golcü cezasını kesebilir. Birden defanstan iki yerli oyuncunun eksilmesi bizi zorlayacak. Bende merakla bekliyorum. Bakalım Okan hoca nasıl bir formül üretecek.

herhangi bir sol ayağı olan biri berkandan kesinlikle iyidir o yüzden emre taşdemir sol beke geçmeli

Berkan solbekte kesinlikle olmaz, alanya 2. yarıda gördük, o bölge nasıl pozisyon alınır daha onu bile bilmiyor, sakın ha
Taşdemir de büyük risk, ben olsam Pva oynatırdım
Ama inşallah Taşdemir üstündeki musibeti artık atar ve solbekte iyi bir alternatif olur
Şimdiye kadar niye böyle oldu onu da anlamak zor, halbuki oynadığında iyi ışık veriyordu

Vay arkadaş yav ligdeki 11. maçımıza muhtemelen 4. farklı sol bekimiz ile çıkacağız

Pva
Dubois
Kazımcan
Emre Taşdemir

Ki arada Berkan, Kerem hatta Abdülkerim filan sol bek oynadı bunları da saymıyorum

Malesef bel baglayamayiz. En azinda 3-4 maç bizi idare etsin. Emre tempo olarak tüm kanadı kullanabilen bir bek. Ayrıca ortalarıda bizim takimin beklerinin standartinin üstünde bence.

Berkan olmaz. Kazımcan çıktıktan sonra kısa süre oynadı sürekli bek stoper arasına adam kaçırdılar. Eğer yerli sol bek kullanacaksak Kazımcan yoksa Emre oynamalı.

Birde surekli el havada falan hakeme bakiyor. Berkan zaten yetersiz kalitede bir oyuncu ustune mevkiisi degil. Tam bir lose-lose durumu.

Maçın 9. dakikası

525
Coming soon

Mi A2 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt