Emre Utkucan | Scouting ve Performans Analizi Yöneticisi

Bruma gibi goz onune cikmaya baslamis adama 13 milyon,Telles gibi Brezilyada kahveye girsen bulacagin tarzda bi elemana 6 milyon verdirip scout diye gezen eleman.Tam bi loser takimin icine etmede katkisi buyuk.

Şu adam kimin torpillisi yazık ya koskoca Galatasaray dünkü çocukların para yediği yer olmuş...

Şadamın takıma zararı o kadar büyük ki yattığı yerde milyarlar götürüyor yaptığı tek bir faydalı iş te bir transfer yok.

Şu an 2 mizi çıkarsınlar canlı yayına bu adamdan daha fazla daha etkili yetenek söylerim..

Galatasaray tamamiyle ahbap çavuş yönetiimi olmuş

Scout sisteminin nasıl çalıştığını anlatıyor. Drogba'nın ağzı açık kalmış öyle diyor Emre Utkucan.

Şu adam kimin torpillisi yazık ya koskoca Galatasaray dünkü çocukların para yediği yer olmuş...

Şadamın takıma zararı o kadar büyük ki yattığı yerde milyarlar götürüyor yaptığı tek bir faydalı iş te bir transfer yok.

Şu an 2 mizi çıkarsınlar canlı yayına bu adamdan daha fazla daha etkili yetenek söylerim..

Ya bir bitmediniz arkadaş, işini yapan arkadaslara çamur atmayı bırakın. Otur adam gibi dinle şu adamı kaç defa izledin acaba, çalışmalarını söylüyor işte adam.

Transferleri o mu yapıyor hayırdır?

Bende çok eleştirdim ama işte oturup izleyin bilmediklerimizi anlatıyor.

Burda bence sorun Emre Utkucan'dan öte scout ekibinde çalışan diğer elemanlarda, bayağı bir çalışan var.

Konuşmalarından birkaç derleme:

"tarık çamdal transferini başkan yapmayacaktı. prandelli o kadar israrcı oldu ki başkan fedakarlık yapıp transferi yaptı."
"yasin ile erciyes'te çalışan tuğberk hoca prandelli'ye olumlu referans verdi. o da ters ayaklı bir isim isteyince alındı."
"transferlerin hepsini prandelli istedi. sol kanatta oynayan türk oyuncuları izledi. 5 oyuncunun 4'er videosunu izlettik hocaya.

"kaan baysal'ı canlı izleyemedik sadece kıdemli scoutumuz metin hoca eski maçlarını izledi olumlu rapor verdi."
"kaan baysal için bir yönetici aradı babasını tanıyorum dedi. ben de verona u19'a karşı maçını izledim. sonra transfer oldu."

"sinan gümüş'ü biz önerdik. sol ayaklı, oyun disiplini çok iyi olan biri. maaşı tartışılıyor ama bu scout ekibinin işi değil."
"mancini hocayla skorer bir kanat arıyorduk devre arasından sonra. olcan adın'a karar verdik. sonra da aldık."

"endoğan adili transferinden haberim bile yoktu resmi siteden öğrendim..."
"hocam biz tarık ve veysel'i alalım salih yerine dedik ve veysel'in 700.000 € maliyeti var dedik. hoca salih'i istedi."

"basınımız alex telles'i 15-20m €'ya avrupa'ya yolladı. şimdi de kötü transfer diyorlar. bu tamamen algı operasyonu."
"elbette ki telles'i mancini'ye ben önerdim. mancini kendi scoutlarına da sorgulattı bu oyuncuyu. telles'de çok ısrarcı oldum."
"hoca alex telles'i çok beğeniyor ama 5+3 gafletinden ötürü oynayamıyor. belki de arsenal maçında ilk 11 olacak."
"alex telles galatasaray'a brezliya ligi'nin en iyi sol bek'i olarak geldi. bir çok talibi vardı."

"burdisso transferinde de hajrovic transferinde de görüşümüz negatifti bunu yönetime de söyledim."
"hajrovic'i biz önermedik. hajrovic'e mancini önermese transfer olmazdı. bizim görüşümüz bu isim için negatifti."

"benim ekibimde çoluk çocuk yok. hepsi gs'de futbol oynamış 50 yaş üzeri insanlar. benden dolayı böyle diyor olabilirler."
"bizim kapalı devre çok geniş çaplı bir database'imiz var. didier drogba'nın bile ağızı açık kaldı bunu görünce."

"napoli elendi, xhemaili milan'a gidecekti hoca ilk stoper istiyordu son an fikir değiştirdi. son gün bu oyuncuyu ikna etti."

Son düzenleme:
Bu adamın bi başarısı varmıdır ? Onemli olan bu soru ?

vay anasini video izleyerek oyuncu almislar
sasirmadim

Fm oynayan insanlar adamin koltuğuna göz dikip durduk yere bok atmasınlar. Bilmiyorum cok iyimidir cok kotumudur ama suclayanlarinda hicbir dayanagi yok.
Adam söylüyor iste, Ontivero Hajrovic Burdisso Salih vs hepsine raporumuz olumsuzdu diyor. Salih yerine zamaninda Tarik&Veysel diye basbas bagirdik diyor.

Scout sistemine uygun transferler yapılmadığı sürece, bu adamlara bilmeden laf atmaya gerek yok. Hocalar kimi isterse onlar geliyor, gittikten sonra copleri takimda kaliyor. Bizde burada devamli kalanlara tum suc onlarınmis gibi saldiriyoruz.

Geri
Üst Alt