Emre Utkucan | Scouting ve Performans Analizi Yöneticisi

Yabancı sınırı olmasa bu scout ekibininin başarılarını konuşuyor olabilirdik.

Adam diyor bir sürü istediğimiz oyuncu oldu çeşitli sebeplerden dolayı bize gelmek istemediler.

Telles konusunda elestirilmesi sacma,ilk geldiginde arena da oynanan Chelsea macini hatirlayin.
Hazard willian ramires gibi hizli adamlara karsi cok iyi oynamisti hem hucumda hemde defansta

Cok iyi bir sistem kurmuslar. Turkiye Ligi icin cok üst düzey bir sistem. Telles konusunda hakli. Brezilya liginin en iyi beki degil miydi? Alex ve Baroninin aciklamalari da vardi.Baroni GS alamaz diyordu. Sorun Tellesi almak degil, gelistirip, yetistirmek. Bizde sabir yok, Telles hemen ilk11de forma giysin,ligin assist krali olsun istiyoruz.

Hajrovic, Salih, Ontivero hepsi Mancini transferleri. O dönemlerde hepsini Ali Naci yazdi yahu. GS konusunda söylediklerinin hemen hepsi doğru cikiyor. Gerci onun haberlerini bile bazen degistiriyorlarmis.

Salih konusunda Scout ekibinin olumsuz raporuna rağmen Mancini istekli olduysa, yine birilerine danışarak olmuştur büyük ihtimalle; Milli Takımlardan bilen Tugay ın rolü olduğu söylenmişti?!...

Salih konusunda Scout ekibinin olumsuz raporuna rağmen Mancini istekli olduysa, yine birilerine danışarak olmuştur büyük ihtimalle; Milli Takımlardan bilen Tugay ın rolü olduğu söylenmişti?!...

Bu adam hep çelişkili konuştu program boyunca , bence söylediklerine pek itimat edilmemesi gerekiyor

bu adama ne diyecen arkadaş adam araştırıyor herşeyini sunuyor maliyeti uygun ve takımda ozaman teknik direktörlükte onay veriyorsa transfer olur adam illa al demiyor. 10-15 çalışıyorum gündelik diyor türk oyuncu havuzu zaten dar. scoutluk işi için 1-2 senede bu adamı eleştiremezsin en az 3-4 yıl geçmesi lazım ozaman bakarız telles bruma ne durumda.

Emre utkucanı dinledim,
beğendim anlatıklarını az çok scout systemi hakında.
Sadece video değil, canlı izleme raporlarıda var diyor.
1. Kaseten izleniyor oyuncular
2. Ciddi alınan oyuncular varsa gidip canlıda izleniyor.

Mancini hoca olmadığını söyledim burda bin kes zaten. Fm manageri sadece okadar. Eline hazır star oyuncular ver bir şeylere yapa bilir.

Scouting değil de analiz ve raporlama birimimizi bayağı sevdim.

Iyide Scoutluk zaten buda sayılır :D
Sadece oyuncu bulmakla ile scoutluk olunmuyor. Türkiyede ama galiba herkes bunu böyle zanediyor galiba

Biliyorum yahu FM'de bile hepsi scouting olarak geçiyor zaten :) Oyuncu araştırma birimi değil de analiz-raporlama birimini sevdim demek istemiştim, yanlış kurmuşum cümleyi.

Bırakıın bu ayakları ya... Hoca gitti ya salla anasını satayım...

Ne yapmış abi 4 yılda 1 tane katkısını söyleyin..

şu kadar adamım var şu kadar database im var demekle olmuyor o iş..

Youtube da Scout kullnıcılı isimler bile bundan daha iyi adam buluyor hemde bedavaya çalışıyor..

Bıraksın bu işleri... Sadece göz boyamış başka bişi yapmamış

Yabancı sınırı olmasa bu scout ekibininin başarılarını konuşuyor olabilirdik.
bende böyle düşündüm. zatne başta yurt dışı scout için gelmişti yanlış hatırlamıyosam. sonra genel yaptılar falan.
sınır olmasa meyve verebilir ama şuan bunların hiç bi anlamı yok.

Bırakıın bu ayakları ya... Hoca gitti ya salla anasını satayım...

Ne yapmış abi 4 yılda 1 tane katkısını söyleyin..

şu kadar adamım var şu kadar database im var demekle olmuyor o iş..

Youtube da Scout kullnıcılı isimler bile bundan daha iyi adam buluyor hemde bedavaya çalışıyor..

Bıraksın bu işleri... Sadece göz boyamış başka bişi yapmamış

Aynen öyle kardeşim, ben bu adamın söylediklerinde çelişkiler var dediğimde bunu kastettim.

Mancini gitti ya sallayın durun , Mancini transferi 2 tanedir.

Sen brumayı 13 mil alıyorsan ve bu konuda başarılıyım diyorsan eziksindir.

Mancini gitti bütün fiyasko transferleri adama yık. İftira atar gibi.

Emre Utkucan , sana fiziksel engelinden dolayı saygı duyuyorum ve hakaret etmiyorum ama

Giden adamın arkasından KONUŞMA!

Biliyorum bu forumu takip ettiğini.

ADAM OL ADAM!

Suçlu bulundu Mancini.Adam gittiya herkes kendini temize çıkarsın şimdi.Sanki kulübün anahtarı Mancini'deydi.

Aynen öyle kardeşim, ben bu adamın söylediklerinde çelişkiler var dediğimde bunu kastettim.

Emre Utkucan , sana fiziksel engelinden dolayı saygı duyuyorum ve hakaret etmiyorum ama

ADAM OL ADAM!

Bir şeyi hatırlatayım yalnız; Mancini gitti de ölmedi ya?!...İstenirse sorulur, cevabı alınır, gereksiz feveran ediyorsunuz...Bu kadar açık yalan söyleyeceğini sanmıyorum...

ADAM OL ADAM!
Adama sonsuz saygısı var hala telefonla görüşüyormuş. Sürekli adamı methetti. Arkasından konuştuğu filan yok.

Geri
Üst Alt