- 22 Kasım 2008
- 41.643
- 3.626
- 683
Yabancı sınırı olmasa bu scout ekibininin başarılarını konuşuyor olabilirdik.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Salih konusunda Scout ekibinin olumsuz raporuna rağmen Mancini istekli olduysa, yine birilerine danışarak olmuştur büyük ihtimalle; Milli Takımlardan bilen Tugay ın rolü olduğu söylenmişti?!...
Bu adam hep çelişkili konuştu program boyunca , bence söylediklerine pek itimat edilmemesi gerekiyor
Scouting değil de analiz ve raporlama birimimizi bayağı sevdim.
Iyide Scoutluk zaten buda sayılır
Sadece oyuncu bulmakla ile scoutluk olunmuyor. Türkiyede ama galiba herkes bunu böyle zanediyor galiba
bende böyle düşündüm. zatne başta yurt dışı scout için gelmişti yanlış hatırlamıyosam. sonra genel yaptılar falan.Yabancı sınırı olmasa bu scout ekibininin başarılarını konuşuyor olabilirdik.
Bırakıın bu ayakları ya... Hoca gitti ya salla anasını satayım...
Ne yapmış abi 4 yılda 1 tane katkısını söyleyin..
şu kadar adamım var şu kadar database im var demekle olmuyor o iş..
Youtube da Scout kullnıcılı isimler bile bundan daha iyi adam buluyor hemde bedavaya çalışıyor..
Bıraksın bu işleri... Sadece göz boyamış başka bişi yapmamış
Aynen öyle kardeşim, ben bu adamın söylediklerinde çelişkiler var dediğimde bunu kastettim.
Mancini gitti ya sallayın durun , Mancini transferi 2 tanedir.
Sen brumayı 13 mil alıyorsan ve bu konuda başarılıyım diyorsan eziksindir.
Mancini gitti bütün fiyasko transferleri adama yık. İftira atar gibi.
Emre Utkucan , sana fiziksel engelinden dolayı saygı duyuyorum ve hakaret etmiyorum ama
Giden adamın arkasından KONUŞMA!
Biliyorum bu forumu takip ettiğini.
ADAM OL ADAM!
Adama sonsuz saygısı var hala telefonla görüşüyormuş. Sürekli adamı methetti. Arkasından konuştuğu filan yok.Aynen öyle kardeşim, ben bu adamın söylediklerinde çelişkiler var dediğimde bunu kastettim.
Mancini gitti ya sallayın durun , Mancini transferi 2 tanedir.
Sen brumayı 13 mil alıyorsan ve bu konuda başarılıyım diyorsan eziksindir.
Mancini gitti bütün fiyasko transferleri adama yık. İftira atar gibi.
Emre Utkucan , sana fiziksel engelinden dolayı saygı duyuyorum ve hakaret etmiyorum ama
Giden adamın arkasından KONUŞMA!
Biliyorum bu forumu takip ettiğini.
ADAM OL ADAM!