Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Falcaoya varmiydi 5 Mio € senelik simdi kovuyoruz .
Mustafa Demirtaş, ben scout ekibindeyken izlemiştim diyor. Oyuncunun raporlarını, takımın raporlarını saklamadıysa öyle ya da böyle scout ekibimizin zamanında izlediği ve bildiği bir oyuncu olduğu ortada. Geldiği takım bile bizimle benzer bir oyun ve saha dizilişine sahipmiş. Geriden oyun kurarken yaşadığımız bir çok eksikliği çözebilecek profilde de olduğu söyleniyor. Bunların hepsi tesadüf olamaz. Son gün Ahmet Bulut'un bunu getirebiliriz demesi oyuncunun scout filtresinden geçmediği anlamına gelmiyor bence. Öyle bir şeyin ihtimali olmaz zaten.Ahmet bulut'un bizzat açıklaması var gustavoyu ben önerdim 12 saatte bitti diye. Yani bu arkadaşla alakası yok
Futbolu birakalim bos isler bunlarAssuncao listemizdeydi, oyuncu profili birebir bizim takımla eşleşiyor zaten.
Bunca yıllık hayatında yaptığın dolu bir iş söyle ben de futbolu bırakayım.Futbolu birakalim bos isler bunlar
Bunda sorun yok zaten. İzlenmemiş, bilinmeyen bir oyuncuyu Ahmet Bulut dedi diye kimse transfer etmez, yaz boyunca yaptığımız transferler de ortada. Bu çocuk listededir, Ahmet Bulut da getirebilirim demiştir ve gerçekleşmiştir. Bahsettiği teklif ettim cümlesini ben bu şekilde yorumluyorum. Zaten çok düzgün Türkçe konuşabilen bir isim değil Ahmet Bulut.Ahmet Bulut: "Gustavo'nun transferi son anda oldu diyebilirim. Gustavo'yu Galatasaray'a teklif ettikten sonra, olumlu gelişmeler oldu. 10-12 saat süren bir transfer süreciydi. Sabah 5-6'da bu transferi bitirdik. Uçağı nasıl ayarlayabiliriz diye düşünüyorduk. Uçağı bulmak kolay olmadı. Burada Galatasaray Başkanı Burak Elmas'a ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Fatih Terim'e de aynı şekilde. Bu transferi son anda gerçekleştirdik diyebiliriz"
Scout ekibi oyuncuyu illa ki izlemistir ama bu aciklamaya bakarsak Assuncao transferi Ahmet Bulut’un onerisi.
Ahmet Bulut bir menajer, scout adamı değil. Kalkıp Portekiz Polonya gibi liglerden ismi bilinmeyen takımları futbolculari izleyip adam keşfedecek değil. Tr deki temsilciliğini o üstlenmiş bu kadar.Bunda sorun yok zaten. İzlenmemiş, bilinmeyen bir oyuncuyu Ahmet Bulut dedi diye kimse transfer etmez, yaz boyunca yaptığımız transferler de ortada. Bu çocuk listededir, Ahmet Bulut da getirebilirim demiştir ve gerçekleşmiştir. Bahsettiği teklif ettim cümlesini ben bu şekilde yorumluyorum. Zaten çok düzgün Türkçe konuşabilen bir isim değil Ahmet Bulut.
Evet, aynı şeyi anlatmak istiyorum zaten ♥Ahmet Bulut bir menajer, scout adamı değil. Kalkıp Portekiz Polonya gibi liglerden ismi bilinmeyen takımları futbolculari izleyip adam keşfedecek değil. Tr deki temsilciliğini o üstlenmiş bu kadar.
Bu gazeteyi pek sevmem ama geçen yıldan beri takip edildiğini söyler.
LYA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi