Ekrem Altıntaş
Parçalı Üye
- 28 Kasım 2008
- 4.459
- 910
- 1.683
bu eleman ne işe yarıyor anlamıyorum.
bu gelen oyunculardan salihi aldıran bir scout benim gözümde leş ötesidir.
Bide boyleleri var her oyuncuyu scout aldiriyo zannedenler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu eleman ne işe yarıyor anlamıyorum.
bu gelen oyunculardan salihi aldıran bir scout benim gözümde leş ötesidir.
Salih'i Mancini aldırdı bunu dünya alem biliyor ama bunu bile bilmeyen arkadaşlar maalesef aramızda dolaşıyor.
O saydıgınız hulk da falcao da sonucda dediğime çıkıyor. Hulkun falcao nun etkisi ortada..
Aynen dediğim gibi scoutluk japon 2. liginden kimse bilmezken hulku getirmek. Japon liginden gidip shinji kagawa yı getirmek.
Su adı geçen transferler hangisini tanımıyordunuz hangisini bilmiyordunuz ?
o Emrecanın aldıgı parayı bana versinler her sene ne adamlar getirirm. yattıgın yerden video izleyerek scoutluk olmak.
O saydıgınız hulk da falcao da sonucda dediğime çıkıyor. Hulkun falcao nun etkisi ortada..
Aynen dediğim gibi scoutluk japon 2. liginden kimse bilmezken hulku getirmek. Japon liginden gidip shinji kagawa yı getirmek.
o Emrecanın aldıgı parayı bana versinler her sene ne adamlar getirirm. yattıgın yerden video izleyerek scoutluk olmak.
koray umut bunlar scoutluk işi değil.
Bayılıyor bizim millet abartmaya...
Gitsin bir tane adam getirsin aaa böyle bir adam mı varmış dielim ağzımız açık seyredelim işde scoutluk o..
youtube u açıp herkezin görebileceği adamları scout die basıolar yazık oluyor GS ın paralarına.
Elalem ne adamlar bulup getiriyor güney amerikadan.
Bak portoya gitti hulku sattı Jackson Martinez gibi bir adamı getirdi. Chiapas die bir takımdan.
Bak sportinge fredy montera die bir adam aldı millionariesden peynir ekmek gibi gol atıo adam..
Mevzu bu arkadasım gidipde herkezin bildiği peşindne koşan adamları saldırmak değil.
Hayır yani muhtemelen adamın dediği gibi hiç adı sanı duyulmamış bir adama para bassak bu sefer de ya yabancı sınırı var neden böyle abuk subuk bir adama para harcıyoruz diyecek işin komik tarafı da o.
Bide boyleleri var her oyuncuyu scout aldiriyo zannedenler.
birde senin gibileri var her oyuncuyu kimin aldığını bilmezler atıp tutarlar
Bunu bunu alin burdan![]()
[media]https://www.youtube.com/watch?v=Y373Fjf00Wg[/media]
:ask:
salihi aldıran tugaymış. salih röportajında söyledi. bazen tugaya fazla anlam yüklüyoruz gibi geliyor. teknik hoca olarak bir şeyini göremedim.