Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Carole-Vasat en fazla yedek olması lazım
Jose-Berbat
Bruma-patladı elimizde
Endogan Adili-oynamadan gitti
Kaan Baysal-oynamadan gitti
Sinan Gumus-Kayseri seviyesi
Umut Gundogan-Ptt de oynayamiyor geri dönecektir
Oğuzhan Kayar-PTT rotasyon oyuncusu
Denayer-sene sonu gidecek iyi oynasa ayrı dert
Koray Gunter-gelisme yok
Abicim hangi transferi tutturacaksin sen. Mancini'nin getirdiği Telles dışında para kazanabikecegimiz oyuncu bulamayan Scout mu olur.
Bizdemi oynayacak tekrar ?Döndü bile.Dün parasını alamadığı gerekçesiyle sözleşmesini tek taraflı fesh etmiş.
Carole kötü transfer degil. Denayeri alabilirsek muazzam olur. Rodriguez'de bedavaydi. Utkucan genelde beceriksiz oldu ama son dönemindeki alinan genç oyuncular, kötü transfer degildi. Ha Brumaya simdi bakarsak ona da ''kazik'' etiketini yapistirabilirsiniz ama o dönem yas grubuna göre en yetenekli oyunculardan birisiydi.
Bizdemi oynayacak tekrar ?
Envoyé de mon Sony Z3
Kulüpte kalmasini istedigimi demiyorum, son transfer döneminde alinan genç oyuncularin kötü transfer olmadigini düsünüyorum Fatih Mehmet pashaosmanlı bile n'diaye'yi getiriyor. emre utkucan s.olup gitsin desen anlarım erden.
Kulüpte kalmasini istedigimi demiyorum, son transfer döneminde alinan genç oyuncularin kötü transfer olmadigini düsünüyorum Fatih Mehmet pasha
norveç'de yılın genç oyuncusu seçilen iver fossum 2m €'ya hannover'e transfer oldu.
![]()
Bu adamı şu tweet'den sonra takmamak lazım
![]()