emre zeytinli

Kendisine Cemrem falan filan diyom ama mizahtan dolayı yoksa kendisi çok tehlikeli 1'i :D Tanıyınca kendisini anlıyosunuz :D İyi geçinmek gerekli kanksımla :D

Yazılımcı gördü mü dayanamaz hemen hangi teknolojileri kullandığını sorar. Forumda sevdiğim arkadaşlardandir.

Ts Maç'ını izlemeye gitmiş Cemrem yav :D
Resim

Gece çis için kalkip foruma girdigini ve kim nerede , ne yapıyor diye baktıgını itiraf etmistir bugun

Adam gibi adam. Her şakayi kaldırır. Alıngan ve şizofren değildir bazıları gibi

@Onur Y. Sever Onur'umla ve Cemremle Discord'tayken Cemrem attığım fotoğraftan dolayı İnstagram hesabını buldum 1 daha kendisine laf atarsam ifşalayacakmış yaani beni tehdit etti.Ben de İnstagram hesabımı bulmasın diye Galatasaray sayfasını takipten çıkmıştım Wanda Nara'dan bulmuş beni yav :D Onur'um da bu olaya 1 yandan çerezini yiyip 1 yandan da gülerek tepki verdi.Daha sonrasında odaya Şahin girip Cemrem'e ulan 4k televizyondan 480 p izlenmez senin atacağın linki de seni de seveyim dedi :D Onur da evde çocuk uyuyo gülemem deyip mahalle parkına koştu gülmek için :D Beni arıyo adam eli şeyinde odaya girmiş ulan diyo kahkaha atıp yav :D
Family Guy Saturated Fat Guy (TV Episode 2017) - IMDb

ice cream eating GIF by Family Guy

@Onur Y. Sever Onur'umla ve Cemremle Discord'tayken Cemrem attığım fotoğraftan dolayı İnstagram hesabını buldum 1 daha kendisine laf atarsam ifşalayacakmış yaani beni tehdit etti.Ben de İnstagram hesabımı bulmasın diye Galatasaray sayfasını takipten çıkmıştım Wanda Nara'dan bulmuş beni yav :D Onur'um da bu olaya 1 yandan çerezini yiyip 1 yandan da gülerek tepki verdi.Daha sonrasında odaya Şahin girip Cemrem'e ulan 4k televizyondan 480 p izlenmez senin atacağın linki de seni de seveyim dedi :D Onur da evde çocuk uyuyo gülemem deyip mahalle parkına koştu gülmek için :D Beni arıyo adam eli şeyinde odaya girmiş ulan diyo kahkaha atıp yav :D
Family Guy Saturated Fat Guy (TV Episode 2017) - IMDb

ice cream eating GIF by Family Guy

Stadyumda sucu reise umarım spoiler vermezsin

Geri
Üst Alt