- 27 Ocak 2010
- 139.053
- 105.315
- 5.648
kim çıkabildi ki 3 gündür spor kanalı açmadım ekranda tenis maçı bile görmek istemiyorumCiddi olarak durumu iyi değil. Psikolojik yıkımdan hâlâ çıkamadı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kim çıkabildi ki 3 gündür spor kanalı açmadım ekranda tenis maçı bile görmek istemiyorumCiddi olarak durumu iyi değil. Psikolojik yıkımdan hâlâ çıkamadı.
Daha beterini onlar yaşayacak pazara az kaldi Vasfi üstadım.kim çıkabildi ki 3 gündür spor kanalı açmadım ekranda tenis maçı bile görmek istemiyorum
Ben de spor kanalı açmadim hiç. Hatta sosyal medyaya falan da girmeyecektim ama dopamin bagimliliginda midir nedir onu gerceklestiremedimkim çıkabildi ki 3 gündür spor kanalı açmadım ekranda tenis maçı bile görmek istemiyorum
?Seks hastası bir herif..
senin kayıtlı isminde birinin söylemesi çok garip durdu söyliyeyim...Seks hastası bir herif..
???Seks hastası bir herif..
Buna nedir cevabın @Emre ZeytinliSeks hastası bir herif..
@Onur Y. Sever Onur'umla ve Cemremle Discord'tayken Cemrem attığım fotoğraftan dolayı İnstagram hesabını buldum 1 daha kendisine laf atarsam ifşalayacakmış yaani beni tehdit etti.Ben de İnstagram hesabımı bulmasın diye Galatasaray sayfasını takipten çıkmıştım Wanda Nara'dan bulmuş beni yavOnur'um da bu olaya 1 yandan çerezini yiyip 1 yandan da gülerek tepki verdi.Daha sonrasında odaya Şahin girip Cemrem'e ulan 4k televizyondan 480 p izlenmez senin atacağın linki de seni de seveyim dedi
Onur da evde çocuk uyuyo gülemem deyip mahalle parkına koştu gülmek için
Beni arıyo adam eli şeyinde odaya girmiş ulan diyo kahkaha atıp yav
![]()
![]()