emre zeytinli'nin ekşi sözlükte gsc hakkında yazdığı yorum

Forumda en son dövme sildirmeye gideceğini söyleyip sonra aramıza dönmeyen bir üye vardı hatırlayan var mı kimdi acaba?

Hey gidi be
Forumda killer kaldi
Hayri forumu birakmis
Keramettin Admir siyasete atılmış
Doruk yurtdışından kaçak dildo getirmeye çalışırken yakalanıp içeri atılmış
Recep buruk admin olmuş
Alper Altun ajax forumuna transfer olmuş
Yiğit ben Kerem aktürkoülu peşinden gideceğim deyip Fenerbahçeli olmuş antuda takılıyor
Emir sato menzil tarikatına girmiş YouTube ‘da uğur güzelle program yapıyor
Danyal 52 yaşında kilolu bir ingiliz hatunla evlenip İngiltereye yerleşmiş
Uğur iz Twitter’da duyum hesabı açmış Haluk yürekli ile atışıyor
Emrah admin bir rus mankenle evlenip fotoğrafçılığa başlamış instagramda takılıyor
Sergen Trabzonspor kulubünde scoutluk yapmaya başlamış Galatasaray altyapısını hortumluyor
Furkan korkmaz ümit özatın partisinden milletvekili adayı olmuş
Forumda bjk ve fener bölümleri var ekşisözlük gibi bir ortama evrilmiş
Son satırlar özellikle acı ama gerçek

G5AsWJGXkAAzkwm
Vicdan dağıtılırken sen

Bu konuya karışmayı çok istemiyorum ama ufak bir açıklama yapayım yine. Emre'nin paylaşımından aylar önce haberimiz vardı zaten, burası problemli bir forum olsa kendisini direkt olarak ihraç ederdik ama ses çıkartmadık kendi görüşüdür öyle düşünebilir. Bu forumda belirli kurallar var ve ceza uygulaması yapılır. Mesela ısrarla yasaklı kaynak paylaşırsan ceza alırsın, şimdi burada suçlu olan cezası olduğunu bile bile işleyende mi ceza verende mi? Mesela Yiğit, adamı totem için bile banlıyoruz. Takım kötü gittiğinde banladığımızda (şu an banlı durumda) aylarca foruma yazamıyor ve sonra gelip yazdığında bize hakaret ettiğini veya farklı üslupla takıldığını görmüyorum çünkü o da biliyor bu ortamı. Recep mesela, adam 30 yıllık arkadaşım her şeyimizi biliriz ama daha önce adamı ihraç ettik. Uzun süre bu foruma giremedi, yazamadı. Kural var ve ona da uygulandı. Demek ki burda kasıtlı bir şey yapılmıyor. Kaç tane ihraç edilen adamı affettik defalarca, sonrasında o adamların ceza alması veya yine ihraç edilmesi bizim suçumuz mu? Emre için ise forumda sevildiğini bildiğimden bir kaç defa pm attım cevap bile vermedi ne diyebilirim.

Forumda en son dövme sildirmeye gideceğini söyleyip sonra aramıza dönmeyen bir üye vardı hatırlayan var mı kimdi acaba?

oda birşey mi abi , bi ara da eşekle dünya turuna çıkacak olan alemdar ibaret mi ibadet mi ne öyle biri vardı :D

Çok ayıp etmişsin emre

Kero sana ev mi ne aldırmıştı tavsiyeleriyle ya da yatırım yapıp kazançlı mı ne çıkmıştın o önerilerle sıkça bahsederdin

Sana bu denli katkı sağlayan bi adamın forumunu gidip başka yerde kötülememeliydin

Nankör adamı hiç sevmem,kim olsa seni bir daha buraya sokmazdı ama o yaptığın bu ayıba rağmen hala sokuyor, asıl yanlışı sen yapmışsın gördüğün gibi

Biri bana böyle bir katkıda bulunacak,ben ise en ufak şeyde onu kötüleyecem,üstüne de o kişi yaptığım ayıba da kötü karşılık vermeyecek

Yemin ediyorum yerin dibine girer bir ömür de bunun mahçubiyetini yaşardım

Çok ayıp etmişsin emre

Kero sana ev mi ne aldırmıştı tavsiyeleriyle ya da yatırım yapıp kazançlı mı ne çıkmıştın o önerilerle sıkça bahsederdin

Sana bu denli katkı sağlayan bi adamın forumunu gidip başka yerde kötülememeliydin

Nankör adamı hiç sevmem,kim olsa seni bir daha buraya sokmazdı ama o yaptığın bu ayıba rağmen hala sokuyor, asıl yanlışı sen yapmışsın gördüğün gibi

Biri bana böyle bir katkıda bulunacak,ben ise en ufak şeyde onu kötüleyecem,üstüne de o kişi yaptığım ayıba da kötü karşılık vermeyecek

Yemin ediyorum yerin dibine girer bir ömür de bunun mahçubiyetini yaşardım
Sen hastasın

Geri
Üst Alt