emre zeytinli'nin ekşi sözlükte gsc hakkında yazdığı yorum

Konu çok yanlış lanse edilmiş, atıldığım için uzaklaşmadım forumdan abi bambaşka nedenleri var

Fake hesap açtığım söylenip sınırsız ban atılmıştı o entry’i girdiğim dönem 1 tane fake hesabım yoktu forumda, durduk yere atılmıştım

Bir de transfer döneminin kapanmasına 2-3 gün kalmıştı forumun en verimli dönemleriydi, bunlar önemli değil de yazılanları görünce sanki yasaklı kaynak yüzünden atıldığım için entry girdim gibi bir algı oluşmuş

Kaç yaşında adamlarız yani nöbetten veya forumdan atıldım diye trip mi atılır

O dönem sınırsız ban atıldığı için zaten forumu kafamda komple çıkarmıştım, fake hesabımın olmadığını kanıtlayacak birine de ulaşamıyordum, bunların peşinde koşmak da saçma gelmişti, ekşide entry girmiştim eski ahbaplarla arada konuşabilmek için

Banım açılana kadar da forumsuz hayatın daha verimli geçtiğini gördüm o yüzden de uzun zamandır yazmıyorum, trip falan değil yani, arada uğrayıp gidiyorum

Bu entry bana ait değil bu arada, motz'un paylaştığı bana ait sadece

Sevgili yapmıssın gibi duruyor

Benim de zaman zaman, hatta çokça zaman bazı renktaşlarımı pataklayasım gelmiyor değil. Ama biz Berat Yeşirleri, Alemdarları, Serdar Burakları, Emre Okanları görmüş bir nesiliz. Sabretmeyi onlarla öğrendik.

Alemdar özellikle seçim zamanları sinir uçlarıma çakmak tutulmuş gibi yapıyordu beni

Benim de zaman zaman, hatta çokça zaman bazı renktaşlarımı pataklayasım gelmiyor değil. Ama biz Berat Yeşirleri, Alemdarları, Serdar Burakları, Emre Okanları görmüş bir nesiliz. Sabretmeyi onlarla öğrendik.
Berat Yeşir'in bir yerlerde beleş maç bileti kovaladığına eminim.

Serbur yok değil mi? 😀

Geri
Üst Alt