Ramazan Aslan
Tecrübeli Üye
- 4 Ağustos 2019
- 5.081
- 3.581
- 673
Tjk deyince aklımatjk nın rekorunu kırarız umarım en azından fark yememiz bi işe yarar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tjk deyince aklımatjk nın rekorunu kırarız umarım en azından fark yememiz bi işe yarar
Hatam olduysa affola, ben gercekci yaklasmaya calistim ama hepimiz biliyoruz ki Gercekleri Tarih Yazar Tarihi de Vakanuvisler
Dünyayı sen yönet be güzel adam.Harbi mi ya?
90 dakika 1-1 berabere biter bence.
Herşeyin ilki vardır mı diyosun üstadŞaka bir yana daha hic geriye dusmedik. Bugun ilk kez dusecegiz gibi
Sal gitsin usta zevk almaya bakıyoruzburaya ne yazsam onu yeriz bu riski almak istiyormusun rtaş @Emrah Yıldırım bilir cebabetligimi
Bu bilim aşkın nereden geliyorBu işin totemi motemi yok. Bilime ve realiteye dönelim.
En az 3 yiyeceğimiz aşikar. Lakin 1-2 fark yersek de avrupada güzel veda etmiş oluruz
Hatam olduysa affola, ben gercekci yaklasmaya calistim ama hepimiz biliyoruz ki Gercekleri Tarih Yazar Tarihi de Vakanuvisler
☆☆☆☆
Bugün bi geldi öyle. Biraz futboldan uzaklaşmak istedimBu bilim aşkın nereden geliyor
Müdahele edilmiştirToteme totem dersen tutmaz. Başlığı ve mesaj içeriğini değiştirin.
0-6
Fb forumlarında böyle konu açmazlar..
Böylesini antuya açsam banlanırım![]()
Öyle bi yer mi varmışYallah forzabjkye