En Az Kaç Yeriz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adakları alalım turu geçersek kim feda etmek ister kendini bunları konusalım birazda.

Aşağıdaki kişiler adaklık için uygundur.

Evet ben en az 4 yeriz diyorum. İlk maçtada bunu söylemiştim. Barcelona maçı tahminlerinizi alalım

Ben genelde Galatasaray hangi kaleye doğru atak yapıyorsa o taraftaki ayağımı kırar üzerine otururum. Kumanda sağ elimde telefon şarjda olur

Kerem umarım Barça yı karısı yapar amiiin

İnsanlar ilk maçı görünce çok iştahlandı ama bence bu maç ilk maçtan zor. O maçta adamlar bizi ciddiye almamışlar. Şu an çok ciddiler bu sebeple en az 4 en fazla 6 yeriz maalesef.

MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu işin totemi motemi yok. Bilime ve realiteye dönelim.

En az 3 yiyeceğimiz aşikar. Lakin 1-2 fark yersek de avrupada güzel veda etmiş oluruz

Anlı şanlı bir mağlubiyet yazalım lütfen (Galatasaray 2 - 5 Barcelona)

Toteme totem dersen tutmaz. Başlığı ve mesaj içeriğini değiştirin.

0-6

Toteme Totem denmez ugursuz gelit ha en az 4 yeriz bu dogru

Tekrar edelim en az 4 5 yeriz

Şimdi sonuç lehimize olunca totem yaptım dediğin gibi olursa ben demiştim mi olacak ?

COK AYIP OLUYOR ARKADASLAR COK RAHATSIZ OLDUM

O zaman buyrun turu geçersek 10 gün ban istiyorum pazartesi gününden itibaren. Kendimi seve seve feda ederim

Siz kimsiniz pardon ya. Alı kıran baş kesen mi? Kendi kendinize çalıp oynayacaksanız aile eşrafınızı alın muhabbet edin aranızda. Adam gibi yazıyorum bak. Tedavi ol neyin doğru neyin yanlış neyin gerçek neyin gerçek olmadığını anlayacak şekilde 👍🏼
Kaşınma kaşırım.İmalı laflar edeceğine hiç yazma..

Pena nin insafina kaldigimiz bilgisinde mutabik olalim. 5 ten sonra tamam lan yeter derse iyidir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt