En Beğendiğiniz Transfer

Maliyetleri ve transferin zorluk seviyesini düsünürsem

1. Boey
Böyle bir oyuncuyu sudan ucuza bonservisiyle birlikte uygun yillik ücrete alabilmek ciddi basaridir.

2.Morutan
Becali gibi kurnaz bir herifin 10 milyon euro istedigi yerde bu adami 3.5 milyon euro'ya alabilmis olmamiz bence basari.

3.Assuncao
Avrupa'da oynama ihtimali yok ama satin alma bedelinin düsüklügüne bakarsak bu oyuncu iyi cikarsa cok uygun maliyete bir oyuncu almis olacagiz.

Nelsson, Cicaldau, Berkan ve Baris'i zaten parayi basip aldik. Halil'i hic bir sekilde oynatmayacaklari belliydi ama son güne kadar direnen Brentford'u unutmadim. Bize kalsa ilk gün alirdik ama kurnazlik ettiler satin alma opsiyonunu yüksek tutmak icin. Benfica ise nefretimi kazandi. Oynatmayacaklari adam icin 15 milyon euro bonservis bedeli beklediler ve alamadilar. Gedson'un pesini birakmayiz bu saatten sonra. Onyekuru ve Denayer gibi bir yerlere transfer olana kadar saplanti haline getirdik onu. Öte yandan Aanholt, Aytac ve Alpaslan bonservissiz geldi. Listeyi tamamlamak adina söylemek lazim.

Çika
Morutan
Boey

Sırasız olarak yazıyorum,ayırt edemedim. Her biri ayrı ayrı faydasını gösteri kisa sürede. Mecburi oyum Çika'ya, çok beğendim stilini, mentalitesini.

Nelsson ve Boey çok elit transferler oldu.

1. Boey
2. Cicâldău
3. Moruţan

En seksi ise Moruţan ve Gustavo

Beklentilerimin çok üstünde bir performans gösterdiği için BOEY dedim.

Ama en çok sevindiğim ise kesinlikle MORUTAN.

Cicaldau gibi ortasaha sevdiğim için subjektif olarak onu seçtim. Cicaldau olmasaydı Boey.

en iyi transfer berkan
en boş transfer assuncao

Doğruya doğru şu ana kadar Boey mest etti bizleri resmen, ama gelecek adına Morutan ve Assunção çok önemli bir transferler hatta yerli oynatma zorunluluğunu düşündüğümüzde Halil 'i bile seçebiliriz

Fiyat/Performans bakımından Boey...

Fiyat/Potansiyel bakımından Morutan. Bir hücum oyuncusu olarak çok şey vaad ettiği için onu tercih ettim...

Assuncao' yu birkaç maç izlemeden ne desek havada kalır, kendisinden oldukça umutluyum...

Transfer edilen futbolcuların hiçbirine kötü demiyorum, mevcut şartlarda bundan iyisi zordu...

Yıllardır defans yönü zayıf solbeklerden bıkp usanmış biri olarak PVA için biraz olumsuzum sadece; umarım form durumu yükselir de hakkındaki endişelerimi bertaraf edecek performans gösterir...

Nelsson' un mevki ve profil olarak yatırım yapmak için doğru tercih olup olmadığını da zaman gösterecek. Daha uygun maliyetle tecrübeli bir stoper alıp, kısıtlı bütçeyi orta sahaya aktarmayı tercih ederdim şahsen...

hemen hepsi iyi oyuncu görüntüsü verdiler

stratejimiz doğru

ama hepsinin çok önemli eksikleri de var

biz onları nasıl tamamlayacağız önemli olan bu

Hepsi iyi gözüktü şu ana kadar ama Cicaldau'yu bir ayrı sevdim ben. Çok iş yapacak burada.

hemen hepsi iyi oyuncu görüntüsü verdiler

stratejimiz doğru

ama hepsinin çok önemli eksikleri de var

biz onları nasıl tamamlayacağız önemli olan bu
tamamlayamazsak tamamlayan hoca ve ekibini getiririz. Bence şimdiden getirmek fena olmazdı da neyse. neco selçuk falan ne öğretebilirler bilemiyorum

Boey
Cicaldau ( Sasa Iliç 🥰)
Morutan

Barış Alper Yılmaz ( bonus)

Geri
Üst Alt