En Çok Beğendiğiniz Futbol Yorumcuları ?

Mahmut Alpaslan - Serdar Kelleci ve eski futbolculardan Tugay Kerimoğlu - Nihat Kahveci'nin yorumlarını beğeniyorum..
mahmut_alpaslan_15_ay_once_ismini_soyledim_galatasaray_alabiliyorsa_alsin_h4444_5c2f7.jpg

serdar_kelleci_avrupa_da_ilk_10_oyuncu_icine_girer_galatasaray_icin_buyuk_sans_h3260_f0b2c.jpg

thumbs_b_c_1689c70277307098c30cb903d44b9740.jpg

maxresdefault.jpg

Orhan Uluca ve Emre Özcan bir de Sports Digitale kanalından Eski Açık programını takip ediyorum

Levent Tüzemen, sevdiğimden sığdırasım geliiyor

8aa85d77fff6b37ec6fa5c1d099c6eb7.jpg

Üstadı anmadan geçmeyelim Barış Özbek'i öyle bir anlatıyordu ki Schweinsteiger'den iyi zannediyorduk.

Sportsdigitale de Bülent Kalafat da vardı. Şimdi pek gözükmüyor. Aslında iyi bir yorumcu ama çok karamsar biri. En güzel maçta bile takımın olumsuz yönlerini konuşmayı severdi

Fenerli holiganları Başakşehir maçı gibi maçlardan sonra dinlemek güzel oluyor. Övmek zorunda kaldıklarındaki o mahcubiyet ve çakma objektifliklerinin altındaki o ezik amigoluklarını izlemek #10 aktivite

Futbol maçı zaten izlemiyorum yetmezmiş gibi birde kalkıp yorumcu mu dinleneceğim ??

Asla futbol izlerken anladığımız kadarıdır fazlası değill

Rasim Ozan iyi ortalığı karıştırıyor. Rakip takım yorumcusu olsa uyuz eder adamı.

Her dönem degisiyor, begendiklerimiz sapitiyor bazen

Son 3-4 aydir acik ara orhan uluca en iyi yorumcu bence

Geri
Üst Alt