- 26 Kasım 2012
- 185.625
- 258.369
- 5.998
2006 demeyen Ezop'tur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Degil.
Fenerbahce'nin 12 puan fark atmasi tamamen bizim isi ciddiye almamamizdan kaynaklaniyor. Fenerbahce de Besiktas ta berbat bir takim. Ayrica hafta da 1 mac oynayarak oyunculari fazla yorulmadan sezon boyunca maksimum oynayabildi.
Benim anlatmak istedigim farkli. Ben Galatasaray'in hedeflerini lig'te görmüyorum, Avrupa'da görüyorum. CL'de basarili olan bir kulüp olmamizi istiyorum. Ama cogu taraftarimizda Fenerbahce kompleksi oldugu icin, ve onlarda Galatasaray kompleksi, aramizda bir fark olmadigi düsüncesi ortaya cikiyor. Oysa ki Fenerbahce tamamen lokal, vizyonu olmayan ve Galatasaray'i gecmeyi hedefleyen bir kulüp.
Türkiye'de Avrupa'yi düsünen tek kulüp Galatasaray'dir. Bu yüzden rakipsiz görüyorum kendimizi. Rakipsiz derken puan farkindan degil, hedefleri düsünerek rakipsiz.
Bu yüzden zaten dedim Fenerbahce derbisinde gol atinca oyuncular ve taraftar sevinmesin, alkislamasin. Cünkü Fenerbahce ye rakibimiz olmadigini hissettirmek en büyük zaferdir.
Yani ligi Bayern gibi erken sampiyon bitirerek pek önemsemedigimizi hissettirmek, ligte kulüpleri rakip olarak görmedigimizi hissettirmektan bahsediyorum.
1998'deki Galatasaray Gibi 9 Puan Geriden Gelerek İlan Edilen
Tavata yapmadan
1998'deki Galatasaray Gibi 9 Puan Geriden Gelerek İlan Edilen
ya stada aslan getirdiğimiz 2006 mı 2008 mi
2006 hakan baltanın müth golü 3-5 sivas maçıysa harika günlerdi
eski açıktn aslanı tahrik etmiştim
iyi anıydı
2008de 5-3 sivası yendik arda hatrik yaptı ayhan uzaktan güzel attı ve hakan şükür atmıştı
Lincoln'ün çamurlu forması unutulmaz, Gençler maçı. Sivas kadar önemliydi.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Hani mesela şimdi Fener şampiyon diyola ya...
Tam matematiksel olarak şampiyonluğu ilan ettikleri gece bir UEFA baskını sonrası ;
"Fenerbahçe,BJK -25 puan cezası verilmesine ve yeni sezonda bir alt ligden devam etmesine" şeklinde bir karar iyi olur diyorum... :trollfacce.gif: