En İyi Akıllı Telefon?

En iyisi telefoncuya gidip hangisine ısınırsam onu almak z2,m8 ve g3 özellik açısından neredeyse aynı sayılır karar vermek zor hakkaten.

Aküye ve ekran buyuklugune önem veriyorsan G3.

Kirilma su gecme derdi istemiyorum diyorsan Z2.

Tasarim ve marka diyorsan M8.

Bence.

Gesendet von meinem LG G3

ıphone diğerleriyle bir arada değil kendi arasında değerlendirilmeli yoksa aynı kefeye bile konulamaz.

Aküye ve ekran buyuklugune önem veriyorsan G3.

Kirilma su gecme derdi istemiyorum diyorsan Z2.

Tasarim ve marka diyorsan M8.

Bence.

g3'ün tasarimi hepsinden daha güzel bence

m8'in tek avantaji hayvan gibi hoparleri olmasi onun disinda bence tasarim olarak cirkin bir telefon

Akıllı telefonlar iPhone ve diğerleri şeklinde ikiye ayrılır..

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

g3'ün tasarimi hepsinden daha güzel bence

m8'in tek avantaji hayvan gibi hoparleri olmasi onun disinda bence tasarim olarak cirkin bir telefon

Bende oyle dusundugum icin g3 aldim zaten. M8 ile boyutlari ayni ama g3'ün ekrani cok daha buyuk, uzun akü ömrü de cabasi.

ayfonlar fiyat performans acisindan cöp

benim arkadasta 5s var pili hemencik bitiyor la komedi gibi bi de 600-700 euroluk telefon olacak

ekrani da cok kücük bi de tasarimi benim hosuma gitmiyor

Bende oyle dusundugum icin g3 aldim zaten. M8 ile boyutlari ayni ama g3'ün ekrani cok daha buyuk, uzun akü ömrü de cabasi.

lg, g2 ile ortaligi dagitti g2de olan eksikleri g3'de giderdi adamlar isi cözdü aga

verdigin paranin hakkini fazlasiyla aliyorsun

Bende z var sony gerçekten harika telefonlar yapıyor Z2 özellikleri müthiş ama tek sıkıntı ben telefonu alalı 1 ay sonra tam 1 sene olcak 2 tane model cıktı buna bi sınır getirmesi lazım bence sony alın kafanız rahat etsin havuzda hamamda duşta heryerde kullanın wc düşse sıkıntı yapmayın:D

Ben de 4s'imi değiştirmeyi düşünüyorum. Yıllardır iphone kullandığım için değişiklik istiyorum, aklımda da z2 var. nasıl önerir misin?

Ben de 4s'imi değiştirmeyi düşünüyorum. Yıllardır iphone kullandığım için değişiklik istiyorum, aklımda da z2 var. nasıl önerir misin?

Şu kadar diyim sana ben normalde bi malı zırt pırt değiştiren bi tip değilim bundan önceki teli 8-9 sene kullanmıştım ama şimdi imkanım olsa z yi verir üstüne para verir z2 alırdım fırsatın varsa hic düşünme bence

telden anlayan varmı ? General Mobile Elite nasıldır ? 3 gb ram varmış içinde 1200 fiyatlarında iyi gibi duruyor özelliklerine göre fiyatı

Ip hone diğerlerinden ucuz olsa bir taneniz laf etmezsiniz.. Hepsinden pahalı kaliteli olduğu için en çok eleştiriyide o alıyor.. 2 yıl 4 kullandım 900 e sattım 2 yıl 5 kullandım 1200 e sattım sizin beğendiğiniz o telefonların ikinci el piyasası nasıl acaba?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Benim eller büyük şuan kullandığım s3 Mini'de(4 inç) mesaj yazmak tam bir eziyet oluyor, içime hayri cund kaçmış gibi mesajlar atıyorum sürekli bu sebeple iphone'u direk eledim, telefon'da oyun falan oynamadığım için oyun performansı benim için önemli değil, batarya'nın uzun süre dayanması ve iyi bir kameraya sahip olması ve son olarakta tasarım önemli benim için

Nexus 5 tabiki. İphone kullanırdım eskiden ama Nexus kadar iyi değil.

Htc one m7 kullanıyorum daha birkere donsa ya yada ne bileyim yavaşlasa ya. Birde one 8 i düşünemiyorum nasıl hızlıdır. Samsung felan hikaye.

Geri
Üst Alt