- 28 Ocak 2011
- 27.161
- 21.194
- 2.238
En iyisi telefoncuya gidip hangisine ısınırsam onu almak z2,m8 ve g3 özellik açısından neredeyse aynı sayılır karar vermek zor hakkaten.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aküye ve ekran buyuklugune önem veriyorsan G3.
Kirilma su gecme derdi istemiyorum diyorsan Z2.
Tasarim ve marka diyorsan M8.
Bence.
Gesendet von meinem LG G3
g3'ün tasarimi hepsinden daha güzel bence
m8'in tek avantaji hayvan gibi hoparleri olmasi onun disinda bence tasarim olarak cirkin bir telefon
Bende oyle dusundugum icin g3 aldim zaten. M8 ile boyutlari ayni ama g3'ün ekrani cok daha buyuk, uzun akü ömrü de cabasi.
Gesendet von meinem LG G3
Bende z var sony gerçekten harika telefonlar yapıyor Z2 özellikleri müthiş ama tek sıkıntı ben telefonu alalı 1 ay sonra tam 1 sene olcak 2 tane model cıktı buna bi sınır getirmesi lazım bence sony alın kafanız rahat etsin havuzda hamamda duşta heryerde kullanın wc düşse sıkıntı yapmayın![]()
Ben de 4s'imi değiştirmeyi düşünüyorum. Yıllardır iphone kullandığım için değişiklik istiyorum, aklımda da z2 var. nasıl önerir misin?
telden anlayan varmı ? General Mobile Elite nasıldır ? 3 gb ram varmış içinde 1200 fiyatlarında iyi gibi duruyor özelliklerine göre fiyatı
Ip hone diğerlerinden ucuz olsa bir taneniz laf etmezsiniz.