En İyi Akıllı Telefon?

zaaa en iyisi ıphone deyip geçmeyelim. özellik,performans,görünüş vs.göz önünde bulundurarak seçim yapalım pls

HTC sağlam cihaz yapmış. S5 tam bir hayal kırıklığı. İphone 5s'in de Ram düşüklüğü hayal kırıklığı.

[attachment=11868:Samsung-Galaxy-S5-vs-Galaxy-S4-vs-Galaxy-S3-Display.jpg]

Ekli dosyalar

• Samsung-Galaxy-S5-vs-Galaxy-S4-vs-Galaxy-S3-Display.webp
    Samsung-Galaxy-S5-vs-Galaxy-S4-vs-Galaxy-S3-Display.webp
    105,8 KB · Görüntüleme: 366
Fiyat olarakta kiyaslarsak en iyisi Nexus serisi.

Alipta stock kullanicaklara değil tabi.

Bütün telefonların özellikleri hemen hemen aynı tek fark işletim sistemleri o yüzden İos avantajıyla ayfonlar 5000 adım önde. Hangi modeli alacağın sana kalmış.

Bende bunlarin arasinda kaldim G3 de karar kildim ve cok memnunum. Boyutu S5 ile ayni oldugu halde ekrani daha buyuk ve aküsü digerlerinden cok daha üstün.

Gesendet von meinem LG G3

Bu ay sonu yeni telefon alacam Z2 ve G3 arasında kaldım çıkamadım işin içinden

gecen sene cikmasina ragmen lg g2 hala cogu yeni telefonu dövüyor

fiyat performans acisindan daha iyisi yok su anda

yazilimi da tam oturmus akiyor telefon bir kere donup kalmadi su ana kadar 1 aydir kullaniyorum

M8 iyimiş hakkaten... HTC hiç kullanmadım da güncelleme konusunda nasıl?

HTC One M8 işletim sistemi ve tasarım olarak ezer geçer ne bir kasılma nede takılma yağ gibi akıyor telefon.

HTC One M8 - Onu gör, onu hisset.

Bende z var sony gerçekten harika telefonlar yapıyor Z2 özellikleri müthiş ama tek sıkıntı ben telefonu alalı 1 ay sonra tam 1 sene olcak 2 tane model cıktı buna bi sınır getirmesi lazım bence sony alın kafanız rahat etsin havuzda hamamda duşta heryerde kullanın wc düşse sıkıntı yapmayın:D

Geri
Üst Alt