Habib Aslan
10 Numara!
- 10 Mayıs 2012
- 12.319
- 282
- 1.098
Amacın hava atmaksa Special E. alacaksın, kredi kartına 345 taksitle elitlik olmuyor..
Kendi adına konus
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Amacın hava atmaksa Special E. alacaksın, kredi kartına 345 taksitle elitlik olmuyor..
Kendi adına konus
hepsini birlestir 4 ile carp yine lumia etmez.
cook guul yaa
telefon resmen akiyor. icerde laptop var kaldirip cope atacam babam kullanmasa. pcye oturmayi canim istemiyor 3 saatte sayfayi aciyor. ama lumia oylemi pcden hizli valla. en guzelide windows olmasi. bundan sonra windows phone disinda telefon kullanirsam serefsizim. yeni bi platform, o yuzden magaza cok fazla zengin degil, fakat hergun yuzlerce uygulama geliyor magazaya, benim icin en onemli sey hiziydi. wp bu konuda en iyisi.
android kullandiydim, abim wp almis onu gorunce ayni gun aksam telefon almaya gittim ertesi sabah aldim. birakmam <3 kalp
Bu nasıl bir cevaptır aga böylesanırsın nokia para vermiş reklamımı yap demiş gibi
![]()

Iphone'nun cikan ilk serisinden beri kullanirim 4s'den sonra bir daha elime almam galiba. Benim cebimden kurus cikmadigi icin fiyatlarina pek bakmiyor lakin Z2 biraz daha kucuk olsaydi dusunmeden atlardim
G3 veya m8'i kullanan uyemiz var mi?
Benim icin en onemlisi sarj omru. Gunde 1.5 2 saat gorusme yapip whatsapp, Gmail Outlook gibi uygulamalari gun boyunca kullanmam lazim.
Iphone'nun cikan ilk serisinden beri kullanirim 4s'den sonra bir daha elime almam galiba. Benim cebimden kurus cikmadigi icin fiyatlarina pek bakmiyor lakin Z2 biraz daha kucuk olsaydi dusunmeden atlardim
G3 veya m8'i kullanan uyemiz var mi?
Benim icin en onemlisi sarj omru. Gunde 1.5 2 saat gorusme yapip whatsapp, Gmail Outlook gibi uygulamalari gun boyunca kullanmam lazim.
Sarj ömrü 3000 mah ile en yuksegi G3 den. Ben Htc den sonra inanilmaz saskin ve mutluyum telefon elimden hic dusmedigi halde tum gun cok rahat yetiyor pili.
Gesendet von meinem LG G3
oyle telefonmu varmıs. bulursan bizede de.
sirtinda akumulator ile gezmen gerek heralde
Hep iphone a laf atardım . (Sanırım fakirlikten) hep derdim arkadaş bu hep züppe işi millet sırf hava atmak için bunu alıyor falan. Iphone 5 aldım. O gün android telefon kullandığm günlere lanet ettim... Iphone mükemmel
Hangi android telin vardı ?
BlueTapa
Samsung Galaxy S2
Git şimdi Note 3, Htc M8, Lg G3 dene bakalım.
İndin eşşekten bindin ata tabi farklı gelecek sana.
Bunun birde arap atı var.
Note 3 öneririm.
BlueTapa

Git şimdi Note 3, Htc M8, Lg G3 dene bakalım.
İndin eşşekten bindin ata tabi farklı gelecek sana.
Bunun birde arap atı var.
Note 3 öneririm.
BlueTapa