En İyi Assassin's Creed?

Anket

• Assassin's Creed

Oy: 1 3,1%
  • AC II

Oy: 9 28,1%
  • Brotherhood

Oy: 3 9,4%
  • Revelations

• AC III

Oy: 0 0,0%
  • Black Flag

• Rogue

• Unity

• Syndicate

• Origins

Oy: 5 15,6%
  • Odyssey

Oy: 6 18,8%
  • Valhalla

• Shadows

• Kullanılan toplam oy
    32
Revelations oyunu AC3 değildir videonun başlığında yanlışlık var. Brotherhood ve Revelations oyunları, AC2'nin devamı niteliğinde oyunlardır. Assassin's Creed 3, Birleşik Devletlerin kuruluş döneminde Amerika kıtasında geçer. Ezio değil de Connor Kenway karakterini yönetiriz. Black Flag oyununda yönettiğimiz Edward Kenway'in torunu olur kendisi.
Ezio'lu oyunun 3.'sü demek istemiş olabilirler

Favorim Syndicate. Sonra AC2. Odyssey de güzel fakat klasik Assassin's Creed oyunlarından farklı. Unity de zamanına göre grafikler çok iyiydi.

1. Syndicate
2. Odyssey
3. Unity

Valhalla'yı 2 defa denedim bir türlü ısınamadım. Mirage, Shadows ve AC3'ü oynamadım.

AC2 de çok iyi ama biraz eskidi artık. Bir remake gelse fena olmaz.

En iyisi bence Black Flag. Çünkü pratikte aslında bir AC oyunu değil. 😬

Ben kuzeyi sevdiğimden Valhalla oynaması çok zevkliydi.

Valentines Day Love GIF

hiçbirini oynamadım
onun hiçbiri
lakin şıklarda bulamadım

Valhalla derim. Sonra AC2.

AC3 ve Oddysey ise bence en kötüleri.
Oddysey'i iki kez denedim, her seferinde dandik dövüs sistemi ve cok fazla kamp temizleme geregi yüzünden devam edemedim. Cooook kötü.

Black flagta gemi görevleri çok güzeldi, deniz savaşı hissini oyuncuya geçiriyordu.
Korsan teması sevilince Ubisoft'un Skull and Bones diye korsan temasında bir oyun yapmak için o kadar yıl uğraşıp bok gibi bir şey ortaya çıkartmaları tam bir komediydi. Neyse, biz burdan devam.

Assasins creedin popular oldugu zaman oyunun hikayesi cok cekici ve guzeldi.

Sonra Ubiosft baska oyunlar RPG tarzi gectigi icin, bizde RPG tarzi gecmemis lazim diyerek AC'e baska yollari yonlendirdi.

Bana gore Assasins creed herzaman guclu bir hikaye, ve eski stil cinayeti islemek ve kacmak herzaman gercek bir AC andiriyordu.

RPG tarzi AC leri ondan oynamak istemiyorum cunku o ayni keyfi vermiyor.

Onun icin Assasins creed 2 diyorum, arti Jesper Kyd'in muthis performansi serinin en guzel muzigine yaptigi bir oyundur.

Zaten Corey May ve Patrice Desilets ayrildiktan sonra baska yollari basvurdular, o ikisi AC oyunlarinin bas mimariydi.

Geri
Üst Alt