En iyi box-to-box futbolcu

Cevap: En iyi box-to-box futbolcu

Gerrard Barca'nın oyun sisteminde özel olarak yapılması gereken özellikler dışında hepsinde Xavi'den iyi.Belki arapas olayına eşit olabilirler o kadar.:D

Tamam uzatmayalım. Gerrard da uzun süreli sakatlıktan yeni çıkmış bu aralar çok formsuz. Bugün iyi oynamadı derbide.

Tamam uzatmayalım. Gerrard da sakatlıktan yeni çıkmış bu aralar çok formsuz. Bugün iyi oynamadı derbide.

Uzatalım aga zaman geçsin.Saat birde El Classico'nun tekrarını izleyeceğim.Şifre yüzünden izleyemedim.:(

Xavi futbolu bıraksın, acilen bir bilim dalına yönlendirilsin. Fiziktir, biyolojidir. Bu zeka futbol için gereksiz, insanlığa hizmet etsin adam, bu da benim son sözüm (uğraşılmadığı müddetçe) :) Clasicoda da vasat gibiydi ama yine kaleciyle karşı karşıya bıraktı abidali, athletic bilbao maçında da çok iyi değildi ama 3 pozisyon hazırladı biri gol oldu. Bu da böyle bir anımdır...

Xavi futbolu bıraksın, acilen bir bilim dalına yönlendirilsin. Fiziktir, biyolojidir. Bu zeka futbol için gereksiz, insanlığa hizmet etsin adam, bu da benim son sözüm (uğraşılmadığı müddetçe) :) Clasicoda da vasat gibiydi ama yine kaleciyle karşı karşıya bıraktı abidali, athletic bilbao maçında da çok iyi değildi ama 3 pozisyon hazırladı biri gol oldu. Bu da böyle bir anımdır...

Zaten maçı sırf bunun yüzünden izleyeceğim.Xavi'nin iyi oynamadığı söyleniyor.Alıcağım elime kalemi kağıdı top kayıplarını vs... yazıp burda koz olarak kullanacağım.:D

Zaten maçı sırf bunun yüzünden izleyeceğim.Xavi'nin iyi oynamadığı söyleniyor.Alıcağım elime kalemi kağıdı top kayıplarını vs... yazıp burda koz olarak kullanacağım.:D

:) Bütün maçlarındakileri hesapla. Sene sonunda yine istersen konuşalım. İkinci yarı top kaybı ya da pas hatası yoktu sanırım, en kötü ihtimalle faul yaptırdı ya da taç kazandı. İlk yarıyı bilemiyorum. Yine de çok birşey yoktur, fazla ümitlenme:D

Beyler xavi ile gerrard tartısılmaz kıyas kabul etmez iki oyuncu.Keske ikisini birlikte izlesek.Su Busqest'en kurtulurduk.

Kaka > Xavi + Gerrad Hadi buna ne diyeceksiniz :evilsmile:

Gerçi Kaka box to box sayılmaz ama en iyi ortasaha olarak değerlendirirsek

Hayran kaldım bugun yine El Clasicoda Sadece bazı pozisonlarda güçsüz kaldı onuda yorgunluğuna bağlıyorum

Burda tartışılması gereken asıl şey Keita mı Toure mi olmalı artık.

Kaka > Xavi + Gerrad Hadi buna ne diyeceksiniz :evilsmile:

Gerçi Kaka box to box sayılmaz ama en iyi ortasaha olarak değerlendirirsek

Hayran kaldım bugun yine El Clasicoda Sadece bazı pozisonlarda güçsüz kaldı onuda yorgunluğuna bağlıyorum

Aslında Kaka' en az Xavi kadar defansa yardım ediyor.(bknz:2006 şampiyonlar ligi finali Crespo'nun 2.golü)Ancak top sendeyken Kaka'yı ceza alanı çevresinde kullanmalısın.Kaka Xavi gibi oynasa sadece orta alanda ekstra bir oyuncu olur.Çünkü uzun top,ters top atamaz.Oyunun yönünü değiştiremez.vs...Ancak bu adamı ceza alanı çevresine koyarsan harika şutları vardır,çok iyi ara top atar,kanatlara yardım eder,kafa vuruşu yapar.Şahsen 10 numara olarak şuan dünyanın en iyisidir gözümde.

Nerden açtın şu konuyu Adil. Bir box to box dolandı dillereki iste kurtulasın.

Aslında Kaka' en az Xavi kadar defansa yardım ediyor.(bknz:2006 şampiyonlar ligi finali Crespo'nun 2.golü)Ancak top sendeyken Kaka'yı ceza alanı çevresinde kullanmalısın.Kaka Xavi gibi oynasa sadece orta alanda ekstra bir oyuncu olur.Çünkü uzun top,ters top atamaz.Oyunun yönünü değiştiremez.vs...Ancak bu adamı ceza alanı çevresine koyarsan harika şutları vardır,çok iyi ara top atar,kanatlara yardım eder,kafa vuruşu yapar.Şahsen 10 numara olarak şuan dünyanın en iyisidir gözümde.

Kaka defansa geliyor ama körü körüne bir tuncay gibi mesela..Çift yönlü olmak farklı olay.

Gerard box to box mu ?

Hiç sanmıyorum.

Şimdilik Xavi ama ileride tahtı Fabregas alacaktır.

En iyi olmaları için bu box to box arkadaşların yanlarında 2 tane de güzel oyuncu lazım(mış) yoksa Bence anket bu box to box ların yanlarında oynayanların anketi olmalıydı. Yoksa Elanodan kralı mı var alla sen box to box ta

Neyse oyum genç fabregas için oldu

Xavi tabi ki.Bizim elanoyla karşılaştırılan kişi

Geri
Üst Alt