Ender Akçay
Cezalı
- 31 Ağustos 2010
- 4.548
- 0
- 1.146
Cevap: En İyi Frikikçiler?
Hadise.
Beckham
Hadise.
Beckham
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tartışmasız Beckham.
Tartışmasız Beckham.
Niye tartışmasız olsun reisDel piero da mükemmel frikikçidir. Hagi-Ronaldinho da öyle. Ama tartışmasız diyeceksen cümlenin sonuna Juninho'yu eklemen daha makul olurdu:happynew:
Reis Beckham'dan daha ötesi olmadı olamaz. Del Piero, Pirlo, Juninho, Hagi bunlar 10 üzerinden 9luk frikikçiler ama Beckham 10. Neden 10 dersen, frikikte hep şut çekilmez orta yapılamsıda gerekir ceza sahasında, işte orada David Beckham çok önde.
Reis Beckham'dan daha ötesi olmadı olamaz. Del Piero, Pirlo, Juninho, Hagi bunlar 10 üzerinden 9luk frikikçiler ama Beckham 10. Neden 10 dersen, frikikte hep şut çekilmez orta yapılamsıda gerekir ceza sahasında, işte orada David Beckham çok önde.
Neden Nakamura'yi sadece ben savunuyorum ?? Hic mi seveni yok adam cidden efsanedir frikikte . Acayip bi sekilde gider her vurdugu top . Hic olmadi Youtube'den bi izleyip savunun hep tek kaliyorum. En azindan cekik gozlu felan ordan bi sempatiniz olsun ? ! ?