En İyi Frikikçiler?

Cevap: En İyi Frikikçiler?

Kesinlikle Juninho ama,listede Ceni'nin olması lazımdı.

Niye tartışmasız olsun reis:o Del piero da mükemmel frikikçidir. Hagi-Ronaldinho da öyle. Ama tartışmasız diyeceksen cümlenin sonuna Juninho'yu eklemen daha makul olurdu:happynew:

Reis Beckham'dan daha ötesi olmadı olamaz. Del Piero, Pirlo, Juninho, Hagi bunlar 10 üzerinden 9luk frikikçiler ama Beckham 10. Neden 10 dersen, frikikte hep şut çekilmez orta yapılamsıda gerekir ceza sahasında, işte orada David Beckham çok önde.

Reis Beckham'dan daha ötesi olmadı olamaz. Del Piero, Pirlo, Juninho, Hagi bunlar 10 üzerinden 9luk frikikçiler ama Beckham 10. Neden 10 dersen, frikikte hep şut çekilmez orta yapılamsıda gerekir ceza sahasında, işte orada David Beckham çok önde.

Evet herkes direk gole odaklanmış ama Beckham kadar iyi orta açabilen yok.

PvH'yi de unutmayın.

Ne boş adamsın.

Tartışmasız Juninho. Keşke alabilseydik bu adamı en azından frikik olunca gerçekten heyecanlanırdık :D

Neden Nakamura'yi sadece ben savunuyorum ?? Hic mi seveni yok adam cidden efsanedir frikikte . Acayip bi sekilde gider her vurdugu top . Hic olmadi Youtube'den bi izleyip savunun hep tek kaliyorum :( . En azindan cekik gozlu felan ordan bi sempatiniz olsun ? ! ?

Neden Nakamura'yi sadece ben savunuyorum ?? Hic mi seveni yok adam cidden efsanedir frikikte . Acayip bi sekilde gider her vurdugu top . Hic olmadi Youtube'den bi izleyip savunun hep tek kaliyorum :( . En azindan cekik gozlu felan ordan bi sempatiniz olsun ? ! ?

Nakamura reisi de severiz Celtic ManU maçlarından :D

50'den fazla, değişik tarzdaki golü sebebiyle Alex:tiphat:

Evet bence Alexde olmali bu ankette. Sonucta bunlarin hepsini toplasan bir Alex etmez.

Ronaldo'nun bu listede olmaması gerekirdi bence. Adam maçta 5-6 tane kullanıyor. Hepsi saçma sapan yerlere 2 maçta 1 tane atınca(o da en iyi ihtimal) iyi frikikçi mi oluyor ? :o

Cevabım Juninho. Adam hayvani vuruyordu lan top havada zigzag çiziyordu resmen.

Juninho'nun 1. olacağını tahmin ederek Del Piero'ya oy atacaktım ama dalgınlıkla Juninho'ya attım :)

1 Juninho

2 del piero

3 Beckham / Hagi / Pirlo

Geri
Üst Alt