en iyi futbolu beşiktaş oynuyor

Kötülerin arasından iyisi en azından her maç bir şeyler yapmaya çalışıyorlar.Hakem ittirmeside sos oluyor tabiki.

bayern bvb maçını izliyorum bizim ligdeki takımlar futbol oynamıyor başka bir şeyler yapıyor

Antepli topcunun bileğini kanatti rosier. kartı geçtim faul bile verilmedi. Kart çıkmıyor. Bize olmayan kırmızılar penaltılar veriliyor. Penaltilarinizda rakibe kirmizi da cikmiyor

90 dakıka rakibi tekme tokatla sindirirseniz iyi gözükmeniz normaldir.

bunu söylerken tiner çekiyor ihtimali yüksek olan kişidir

hayatında futbol oynamamış tipler hakem sindirmesinin oyun sürekliliğini ve psikolojiyi nasıl etkilediğinden bihaber oldukları için bunu göz ardı edip yalıyorlar sürekli.

rosier denilen herif en az 10 maç kaçırmalıydı şu ana dek o da en az.

bileğe basmaktan kırmızı kart sadece galatasaray'a özel herhalde, seri sonrası gören yok.

futbolu bilen adamların yapacağı bir yorum.

bjk cok iyi oynamıyor ama en doğru futbolu oynuyor .. rakipleri de iyi oynamayinca başarılı gitti bugüne kadar .. bizim maçta cagne hıyarı atilmasa o doğru futbol da ise yaramayacakti..yanarım da kendi salakligimizla bunlara zirveyi verdiğimizde yanarım..

beşiktaş'ın sezon başından beri kaç maçını hakemle kazandığını herkes görüyo, bunu dile getirmiyo kimse nedense.

istanbul'un 3.büyük takımı olduğu için mi ciddiye alınmıyor nedir ben anlamıyorum. galatasaray tek bir hakem hatası olsa 2 hafta gündemden düşmüyo, bu kadar alçaklık neden yapılıyo? sırf fenerbahçe şampiyon olmasın bari diyerek beşiktaş'a verilmeyen tepkiye hayret ediyorum.

en iyi futbolu kim oynuyor

son hamleye kadar işi götürmede alanya, oyuncu kalitesini de işin içine katarsan galatasaray.
bjk cok iyi oynamıyor ama en doğru futbolu oynuyor .. rakipleri de iyi oynamayinca başarılı gitti bugüne kadar .. bizim maçta cagne hıyarı atilmasa o doğru futbol da ise yaramayacakti..yanarım da kendi salakligimizla bunlara zirveyi verdiğimizde yanarım..

beşiktaş doğru da oynamıyor şaibeli oynuyor. çok uzun zamandır ülke futbolunda bu kadar temaslı ve faullü oynayıp bu kadar cezasız atlatan takım görmedim. josef-rosier'i bile saymıyorum, tandemlerinin kollanması lugano-egemen'e rahmet okutacak seviyede. sertlik her takıma bu kadar müsaade edilse zaten türkiye ligi en azından championship kadar izlenesi olur. ama sadece beşiktaş ve fener'e iltimas geçildiği için şaibeli bir oyun olarak kalıyor.

çok bir meziyetse beşiktaş fener'den iyi oynuyor, eyvallah ama alanya-galatasaray-hatay'ın yarısı kadar bir taktik-teknik çaba ve arayışlarının olduğunu düşünmüyorum.

Besiktas´in aleyhine tartismali, yada gri bir kararin verildigini hatirlamiyorum bu sezon, bunun üstüne birde hatali kararlardan da cok faydalandilar. Oyun icinde de hakemler rakipler takimlarin sinir uclari ile oynuyor.

Bu konu bu forumda açılıyorsa doğruluk payı vardır, bjk forumlarında bu tarz konuşmalar yapıldğını sanmıyorum. Ayrıca müthiş oynamıyorlar ama bi oyun düzenleri var ligin başından beri

Geri
Üst Alt