En İyi Transfer Planlamasını Kim Yürütüyor

Mehmet Mehmetoglu

Süper Moderatör
Yönetici
Süper Moderatör
Transfer dedikodulari ile , gelenleri ve gidenleri ile sizce en iyi planlamayi kim yurutuyor

Galatasaray
Gelenler :Sergio Oliveira, Kazimcan, Abdulkerim Bardakci
Gidenler : Marcao, Ozornwafor, Babel , Feghouli, Alpaslan

Fenerbahce:
Gelenler :Lincoln ,Emre Mor, Tiago Cukur, Bruma, Joshua King , Arau
Gidenler: Allahyar, Ozan Tufan, Berke

Trabzonspor :
Gelenler:Trezeguet, Eren Elmali , Larsen , Denswil
Gidenler :Nwakaeme

Besiktas :
Gelenler: Gedson, Saiss, Muleka, Weghorst, Cenk Tosun
Gidenler : Larin , Guven Yalcin , Alex Texeira , Ozyakup , Vida ,Ljajic , Topal

Konyaspor :
Gelenler : Robert Muric , Bruno Paz , Pavicic , Calvo , Cebrail Karayel , Muhammet Demir , Michalak
Gidenler : Abdulkerim Bardakci , Ahmed Hassan

Adana Demirspor :
Gelenler : Onyekuru , Badou Ndiaye , Kevin Rodrigues , Yusuf Sari , Aias Aosman , Jovan Manev
Gidenler : Barwuah , Ezeh

Ankaragucu :
Gelenler : Jese Rodriguez , Macheda , Chatzigiovanis , Beridze , Pedrinho

Basaksehir :
Gelenler Leo Duarte , Touba ,Mounir Chouiar , Szysz , Biglia , Nzaba

Bir çok takımın transferlerini tanımıyorum. İşin doğrusu bu. Net kim en iyi iş çıkarttı söyleyemem. Ama….

Şu an için verilen rakamları yüksek bulsam da, Galatasaray’ın aldığı oyuncuları ve pozisyonlarını doğru buluyorum.

Geçen yıl ilk on bir için üç ama ideal olarak dört (kaliteli 10 no) ve yedek kulübesinin tamamen yenilendiği bir transfer döneminin yeterli olacağını düşünüyordum.

Marcao gittiği için buna artı bir eklendi.

Hep tekrar ettiğim gibi kaliteli bir B2B orta saha, hızlı, driplingçi ve golcü kanatlar ve kaliteli bir defansif orta saha Avrupa’da olmayacağımız bu yıl bize ilk on bir için yeter de artar.

Sadece Yunus ve Kerem’e bel bağlamadan o ikisini hem yedekleyecek hem de ikisi ile forma yarışına girecek iki kanat forvet bence şart.

Umut Bozok’u da halledebilirsek ki ben bize geleceğini tahmin ediyorum, kadroyu büyük oranda çözmüş oluruz.

Bundan bağımsız Trabzonspor’un Nwakaeme’ye yeni sözleşme vermeyip, yerini nispeten uygun bir rakamla Trezeguet ile doldurmalarını beğendim. Bir kanat Trezeguet bir kanat Visca bu lig için çok mantıklı.

BJK’de Gedson çok yararlı olur. PL’i takip ederim ama Weghurst açıkçası hiç dikkatimi çeken bir oyuncu olmadı. Nasıl performans gösterir hiç bir fikrim yok.

FB yine transfer manyağı çizgisini devam ettiriyor. Joshua King benim beğendiğim bir oyuncu değil. Öyle inanılmaz işler yapacağını sanmıyorum. Yararlı olur ama ne kadar para verildiği önemli. Bruma, Emre Mor ciddi soru işareti olan oyuncular. Diğerlerini tanımıyorum. Buna rağmen geçen sezonun ikinci yarısını çok iyi geçiren bir hocayı ve takımı değiştirmek bence onlar adına tam bir saçmalıktı. Olmayan paralarını saçıyorlar.

Transfer başarısındaki sıramız geçen seneki lig sıramıza denk.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

En kötüsünü yalı çocuğu KOÇ'un yönettiği kesin ama yine de bizim sinirlerimizle oynamayı başarıyor

Bence biziz yangın bol ateşli çok dehşetli tayfa da benim gibi düşünüyor galiba

bence biziz aslında marcao satışını saymazsak gayet sağlam hamleler atıyoruz.

ts ve fener düşünmeden panik transferi yapıyor.

Biz transfer yapmadigimiz icin biz yurutmuyoruz lig basladiktan sonra bakalim

Fener olmadigi kesin.

Sacma sapan alakasiz transferler yapiyorlar. Klasik bir Ali Koc transfer dönemi yasiyorlar yine.

Fazla transfer yapmayarak kara geçen biz tabiki. Paramız cebimizde kaldi

En kötü bizle fb. Tjk iyi ama onlar da 3lü oynayarak mundar edecek gibi.

Geri
Üst Alt